Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα τελευταία νέα από τον τραυματισμό του Luis Diaz

Τα τελευταία νέα από τον τραυματισμό του Luis Diaz

Στην Liverpool ελπίζουν ότι ο Luis Diaz θα μπορέσει να ξεκινήσει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας όταν εκείνη επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο AXA την επόμενη εβδομάδα.

Ο Diaz δεν έχει αγωνιστεί με τους «Reds» από τότε που αποχώρησε κουτσαίνοντας στο ματς με την Arsenal τον Οκτώβριο με τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος αργότερα χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, αφού επιδεινώθηκε στο θερμό προπονητικό κέντρο στο Dubai δύο μήνες αργότερα.

Ο ακραίος επιθετικός έχει εντείνει την αποκατάστασή του στο προπονητικό κέντρο AXA τις τελευταίες εβδομάδες και την περασμένη Τρίτη εθεάθη να τρέχει στο γρασίδι, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έκαναν την προπόνηση τους ενόψει της αναμέτρησης του Champions League με τη Real Madrid την επόμενη ημέρα. Τώρα ο Diaz προετοιμάζεται για την επιστροφή του στις πλήρεις προπονήσεις της ομάδας, όταν η πλειοψηφία της ομάδας θα επιστρέψει στο Kirkby στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ενόψει των δύο τελευταίων μηνών της σεζόν στην Premier League.

Όσοι παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας διεθνούς διακοπής, τους έχει επιτραπεί να μείνουν μακριά από το προπονητικό κέντρο, ενώ υποβάλλονται σε δικά τους ατομικά προγράμματα φυσικής κατάστασης, όπως συμβαίνει συνήθως με την ομάδα του Jurgen Klopp. Θα συγκεντρωθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι 12 παίκτες της Liverpool που βρίσκονται σε διεθνείς υποχρεώσεις θα ενσωματωθούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα ενόψει της επίσκεψης της Manchester City στην Premier League το επόμενο Σάββατο.

Οι Reds απέχουν επτά βαθμούς από την πρώτη τετράδα, αν και έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα. Αλλά με τον Diaz έτοιμο να επιστρέψει και τον Joel Gomez να έχει ξεπεράσει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και να βρίσκεται στον πάγκο στο Bernabeu, ο Thiago Alcantara – ο οποίος έχει χάσει τα τελευταία οκτώ παιχνίδια με τραυματισμό στο ισχίο – είναι η μόνη μακροπρόθεσμη ανησυχία τραυματισμού της Liverpool για την πρωτάθλημα, με το εφηβικό δίδυμο Stefan Bajcetic και Calvin Ramsay να έχουν ήδη αποκλειστεί μέχρι την επόμενη σεζόν.Τελευταία νέα από τον τραυματισμό του Luis Diaz.

Από τον Οκτώβριο λείπει ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com