Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αβέβαιο το μέλλον των Carvalho και Kelleher

Αβέβαιο το μέλλον των Carvalho και Kelleher

Λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το μέλλον των Fabio Carvalho και Caoimhin Kelleher ενόψει της επόμενης σεζόν παραμένει αβέβαιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί ελάχιστα φέτος για διαφορετικούς λόγους όμως, με τον Ιρλανδό keeper να βρίσκει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής φέτος, λόγω του γρήγορου αποκλεισμού από το Carabao Cup, αλλά και της απόφασης του Jürgen Klopp να χρησιμοποιήσει τον Alisson Becker σε 2 από τα 3 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στο FA Cup.

Από την άλλη, ο Carvalho στις αρχές της σεζόν έδειχνε να βρίσκεται εντός πλάνων του Klopp, έχοντας μάλιστα χαρίσει και τη νίκη στους Reds κόντρα στη Newcastle με buzzer beater στο τελευταίο λεπτό στην επικράτηση με 2-1 του Αυγούστου.

Μετά όμως το τέλος του Μουντιάλ την επανέναρξη των διοργανώσεων, ο νεαρός μέσος έχει ξεκινήσει μόλις σε δύο παιχνίδια, στα δύο Κύπελλα και έχει αγωνιστεί μόλις για 4 λεπτά σε Premier League και Champions League, το στιγμή που πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινούσε παιχνίδια ή πέρναγε ως αλλαγή στα περισσότερα εξ’ αυτών.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι Reds δεν έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση αναφορικά με την παρουσία των δύο παικτών στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Carvalho θα μπορούσε να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της Premier League, ώστε να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη, αν ο Kelleher πωληθεί το φετινό καλοκαίρι.

Η ομάδα θα ακούσει και την γνώμη των δύο.

Αβέβαιο το μέλλον του Kelleher στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com