Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλαξε ατζέντη και είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Chelsea ο Mount

Άλλαξε ατζέντη και είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Chelsea ο Mount

 

Νέα εξέλιξη στο σίριαλ της ανανέωσης ή αποχώρησης του Mason Mount από την Chelsea είχαμε το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Matt Hughes στην Daily Mail, το οποίο και επιβεβαιώνει ο Fabrizio Romano, ο ποδοσφαιριστής των Μπλε προσέλαβε τον Neil Fewings του Roof, γραφείο το οποίο έχει ως πελάτες μεταξύ άλλων τους Harvey Elliott και Virgil van Dijk.

Μέχρι σήμερα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε ως ατζέντη τον πατέρα του, Tony Mount, έχοντας αποχωρήσει από το Stellar Football το 2021.

Η Chelsea έχει επιβεβαιώσει πως η προσφορά που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι θα είναι και η τελευταία από πλευράς τους, με τον Mount να μην δείχνει καμία διάθεση να βάλει την υπογραφή του.

Το τωρινό του συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024 και η πρόσληψη του Fewings φανερώνει την διάθεση του ποδοσφαιριστή να ψάξει αλλού το μέλλον του, μακριά από το Stamford Bridge.

Liverpool, Newcastle και Manchester United φέρονται να έχουν εκφράζει το ενδιαφέρον τους, με τους Reds να έχουν μακρά λίστα ονομάτων στα χαφ.

Μπορεί ο Jude Bellingham να είναι ο νούμερο ένα στόχος, όμως κοιτάει και προς άλλες κατευθύνσεις, αφού οι παίκτες που χρειάζονται στο χώρο του κέντρου είναι αρκετά περισσότεροι από ένας.

Εκεί μπαίνει και το όνομα του Mount, ο οποίος έχει φυσικά εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, είναι εργατικός χαφ παρά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στα χαφ και στην επίθεση και είναι Άγγλος, στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό για τις δηλώσεις παικτών σε Premier League και Champions League.

Η ιστορία με τον Mount αποκτά… μομέντουμ ενόψει καλοκαιριού και όσο περνάνε οι μέρες και ο παίκτης δεν υπογράφει στη Chelsea, τόσο πιο πιθανό θα γίνεται η Liverpool να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Mason Mount σκοράρει στο Anfield τον Μάρτιο του 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com