Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε ο Mane»

Robertson: «Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε ο Mane»

Για την αποχώρηση του Sadio Mane από τη Liverpool το περσινό καλοκαίρι, μίλησε ο Andy Robertson, αναφέροντας πως κανένας δεν στεναχωρήθηκε περισσότερο από εκείνον.

Οι δύο τιυς είχαν μια άρτια συνεργασία στην αριστερή πλευρά των Reds τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας κάθε διαθέσιμο τρόπαιο με την Famous Red Shirt.

Ο Robbo για την αποχώρηση του Sadio είχε να πει:

“ Είχα μια φανταστική σχέση με τον Sadio, ήμουν εγώ και εκείνος στην αριστερή πλευρά για πέντε χρόνια. Ήταν χαρά να παίζεις μαζί του. ”

“ Ξέρετε, σε κάθε παιχνίδι – μου άρεσε να παίζω μαζί του. Συνδεθήκαμε πολύ καλά. Με βοήθησε αμυντικά και εγώ τον βοήθησα επιθετικά. ”

“ Όταν έφυγε, πιθανότατα δεν υπήρχε κανείς πιο στεναχωρημένος από εμένα, λόγω της σχέσης που είχαμε. ”

Όσο για τους αντικαταστάτες του: 

“ Έχουμε φανταστικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν στη του. Φέραμε τον Darwin Nunez, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή αρχή. ”

“ Έχουμε τον Luis Diaz, ο οποίος είναι τραυματίστηκε ξανά. Ο Jots [Diogo Jota] που μπορεί να παίξει εκεί, ξέρετε, τραυματίστηκε. ”

“ Οπότε ήμασταν άτυχοι με τραυματισμούς στα αριστερά. Ο Sadio ήταν ένας υπέροχος παίκτης – ένας θρύλος της Liverpool, αλλά ήθελε να πάει και πήγε στην Bayern Munich και του ευχόμαστε τα καλύτερα. ”

“ Αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια και νομίζω ότι έχουμε τον παίκτη να το κάνει αυτό. Απλώς, αυτή τη σεζόν ήμασταν ατυχείς με τραυματισμούς σε αυτή τη θέση. ”

Robertson, Mane, Konate, Diaz και Thiago πανηγυρίζουν το γκολ του Sadio κόντρα στη Villarreal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com