Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοησίες τα περί αποχώρησης του Mohamed Salah

Ανοησίες τα περί αποχώρησης του Mohamed Salah

Διάφορες ανυποστάτες φήμες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις οποίες ο Salah θέλει να αποχωρήσει από τη Liverpool.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FootMercato, το οποίο γρήγορα αναπαράχθηκαν από ελληνικά και μη ΜΜΕ, ο Αιγύπτιος αστέρας των Reds εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, οκτώ μήνες μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα, ο Santi Aouna, ρεπόρτερ του FootMercato, το πάει και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως ο Μο έχει προτίμηση για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Προφανώς, όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν.

Ο Salah υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη της Liverpool, διάρκειας τριών χρόνων, με σκοπό να είναι ο βασικός πυλώνας της αναγέννησης της ομάδας.

Τα εν λόγω αναληθή δημοσιεύματα διέψευσε και ο ατζέντης του, Ramy Abbas Issa, ο οποίος έκανε retweet το ποστάρισμα του Aouna, λέγοντας: «Από που πήρες αυτή τη πληροφορία, από τη στιγμή που ούτε εγώ με τον Mo δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο;».

Φυσικά, οι απαντήσεις κάτω από το Tweet του Κολμβιανολιβανέζου ατζέντη ήταν αποθεωτικές, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Αιγύπτιο βασιλιά του Kop, Mohamed Salah.

Δεν πάει πουθενά ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com