Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα ήμασταν στην τετράδα αν παίζαμε μόνο εντός έδρας»

Klopp: «Θα ήμασταν στην τετράδα αν παίζαμε μόνο εντός έδρας»

Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Liverpool το μεσημέρι του Σαββάτου, γνωρίζοντας την ήττα, με 1-0 στην έδρα της Bournemouth και ο Jürgen Klopp όπως ήταν λογικό και αναμενόνενο ρωτήθηκε για τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Οι Reds έχουν κερδίσει μόνο 3 φορές εκτός έδρας στη φετινή Premier League και μια μέσα στο 2023, στο St James’ Park πριν από τρεις εβδομάδες.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τις εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας:

“ Ήταν πολύ, πολύ απογοητευτικό. ”

“ Το βλέπω. Με τα εντός έδρας αποτελέσματα, είμαστε στην πρώτη τετράδα αν έχω δίκιο, αλλά με τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είμαστε καν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Υπάρχει πάντα ένας λόγος για την κατάσταση που βρίσκεσαι και τα εκτός έδρας αποτελέσματα είναι σίγουρα ένας. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και στην έδρα μας. ”

“ Ήταν μια μεγάλη δύναμή μας τα τελευταία χρόνια τα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν είχαμε  ποτέ διαφορά μεταξύ [εντός και εκτός έδρας], αλλά αυτό συμβαίνει όταν κάνεις τα σωστά πράγματα με συνέπεια και με τον σωστό τρόπο.”

“ Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα τεράστιο χτύπημα και  με τα χτυπήματα, πρέπει να τα δεχθείς πρώτα, πρέπει να δεις πόσο μεγάλα είναι τα σημάδια και μετά να τα ξεπεράσεις. ”

“ Σήμερα ήταν ένα κανονικό πισωγύρισμα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα το αντιμετωπίσουμε. Ένα από τα πράγματα που μάθαμε αυτή τη σεζόν ήταν να αντιμετωπίζουμε τις αποτυχίες. ”

Μια κακή εμφάνιση στο Vitality για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com