Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Η Bournemouth το ήθελε περισσότερο από εμάς»

Trent: «Η Bournemouth το ήθελε περισσότερο από εμάς»

Σωστός ήταν στις δηλώσεις του ο Trent Alexander-Arnold, μετά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας στο Bournemouth και την ήττα με σκορ 1-0 για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds 6 μόνο ημέρες μετά το 7-0 επί της Manchester United, γνώρισαν την ήττα από μια ομάδα που είχαν κερδίσει με 9-0 στον πρώτο γύρο στο Anfield.

Ο αμυντικός στις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Νομίζω πως προσπάθησαν πολύ και τα έδωσαν όλα, οπότε ήταν δύσκολο για εμάς να βρούμε ρυθμό. ”

“ Επιβράδυναν το παιχνίδι και εκτέλεσαν το σχέδιο παιχνιδιού τους και μετά πήγαν να βάλουν το γκολ. Αλλά είναι ένα από αυτά τα ματς, μπορούσαμε να το αποφύγουμε, το γκολ είναι πολύ απογοητευτικό, όταν το βλέπεις ξανά.”

“ Νομίζω ότι κοιτάζοντας πίσω τώρα, πιθανώς το ήθελαν περισσότερο από εμάς και αυτό είναι κάτι που είναι απαράδεκτο και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.”

“ Όλη μας η εστίαση είναι αποκλειστικά σε εκείνο το παιχνίδι με τη Real Madrid τώρα και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δώσουμε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι έχουμε μέρες μετά για να ανακάμψουμε. ”

“ Πρέπει αρχικά να το αποδεχθούμε (την ήττα) και έπειτα να τα δώσουμε όλα στο επόμενο και αυτό θα κάνουμε, είναι σημαντικό να το κάνουμε. Έχουμε να ετοιμαστούμε για ένα σημαντικό αγώνα. ”

Ο Trent Alexander-Arnold στη χθεσινή ήττα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com