Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η Bournemouth άξιζε τη νίκη»

Klopp: «Η Bournemouth άξιζε τη νίκη»

Ειλικρινής ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την σημερινή ήττα με 1-0 από την Bournemouth, τονίζοντας πως οι Cherries ήταν καλύτεροι και άξιζαν τους τρεις βαθμούς.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για την ήττα και την εμφάνιση:

“ Για 95 λεπτά παίξαμε το παιχνίδι που ήθελε να παίξουμε η Bournemouth. ”

“ Δεν ήταν ποτέ δικό μας το παιχνίδι. ”

“ Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αμύνεται βαθιά στο γήπεδο και είναι πολύ συμπαγής και δεν τα καταφέραμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. ”

“ Φυσικά ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τις αντεπιθέσεις τους, αυτό που ήθελαν, εμείς είχαμε αυτό που θέλαμε. ”

“ Νομίζω ότι οι χώροι στους οποίους έπρεπε να παίξουμε ήταν εξαιρετικά καθαροί, σούπερ ανοιχτοί και δεν τους χρησιμοποιούσαμε αρκετά συχνά – οι χώροι ήταν δίπλα στους δύο χαφ τους.”

“ Αλλά δεν τους χρησιμοποιούσαμε αρκετά συχνά. Ήταν μια συμπαγής ομάδα και εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. ”

“ Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις μπάλες, αλλά τα μικρά πράγματα κάνουν τεράστια διαφορά, μετά μείναμε πίσω με 1-0 και αυτό δεν βοηθά, προφανώς. ”

“ Έκαναν πάντα τα ίδια πράγματα, αλλά ήταν επιτυχημένο γιατί δεν αμυνθήκαμε καλά εναντίον τους, μετά νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε το πέναλτι, το χάσαμε, μετά βιαζόμασταν πραγματικά και δεν δημιουργήσαμε όσο θα έπρεπε. ” Είπε ο Klopp.

Για τη Bournemouth:

“ Η Bournemouth παλεύει για να μείνει στην κατηγορία, υπέροχος σύλλογος, υπέροχη πόλη, θέλει να μείνει και τα πάει πολύ καλά. Σήμερα, άξιζε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Τα αποτελέσματα δεν πήγαιναν στη σωστή κατεύθυνση τους τελευταίους μήνες, αλλά οι εμφανίσεις τους φαίνονται διαφορετικές και έτσι αξίζουν τους τρεις βαθμούς σήμερα, αυτό είναι. ”

Για το 1-0:

“ Δεν καλύψαμε σωστά τον χώρο. Δεν ξέρω όμως 100% πως ήταν η θέση μας στο γήπεδο, θα πρέπει να το δω ξανά. ”

“ Στο τέλος, έρχεται μπάλα έρχεται από έξω προς μέσα στην περιοχή και πιθανότατα θα έπρεπε να μπορούσαμε να την είχαμε κόψει, αλλά θα πρέπει να δω ξανά το γκολ. ”

Για το χαμένο πέναλτι του Salah:

“ Βάζει πολλά γκολ, έχασε πέναλτι, έτσι είναι η ζωή. ”

“ Ειλικρινά το τελευταίο πέναλτι που πήραμε, δεν ξέρω πότε ήταν, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, είναι πολύ παλιά. Είναι εντελώς υποθετικό, αλλά νομίζω ότι αν σκοράραμε εκεί μπορούσε να γυρίσει, αυτό δεν κάνει την απόδοση καλύτερη αλλά θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα, αυτό είναι. ”

“ Νομίζω πως θα έπρεπε να είχαμε και άλλα πέναλτι φέτος. Δεν ξέρω να σας πω πότε ακριβώς, αλλά σίγουρα υπήρχαν οι περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πέναλτι.”

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Real Madrid:

“ Τα πισωγυρίσματα είναι πισωγυρίσματα. Είμαστε στην κατάσταση που βρισκόμαστε και λόγω των καλών εμφανίσεων, οπότε δεν είχαμε μόνο πισωγυρίσματα, αλλά είχαμε πάρα πολλά και σήμερα ήταν ένα από αυτά. Χωρίς αμφιβολία. ”

“ Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα ανακάμψουμε σωστά γιατί την Τετάρτη έχουμε επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι και μετά είναι η διακοπή. ”

Όσο για την απόφαση του BBC να απομακρύνει τον Gary Lineker από το MotD:

“ Δεν είμαι από εδώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ζητήσεις από κάποιον να κάνει πίσω, αν πει κάτι. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα γλώσσας ή όχι, αλλά αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. ”

“ Όλοι θέλουν να ανησυχούν τόσο για να κάνουν τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, να λένε τα σωστά πράγματα. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε δημιουργεί μια καταιγίδα, είναι ένας πραγματικά δύσκολος κόσμος να ζεις. ”

“ Αν το καταλαβαίνω σωστά, είναι ένα μήνυμα, μια άποψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό να το πούμε. ”

“ Άκουσα για τους «κανόνες» του BBC ότι δεν επιτρέπεται να έχεις αυτές τις απόψεις, είναι ένας δύσκολος κόσμος να ζεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. ”

Νέα εκτός έδρας ήττα για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com