Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Rashford και Fabinho

Ο Klopp για United, Rashford και Fabinho

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αγώνα με την Manchester United το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield για την Premier League.

Ο τεχνικός της ομάδας ρωτήθηκε για την κατάσταση των παικτών του:

“ Όταν τους συνάντησα την τελευταία φορά, ήταν όλοι σε καλή διάθεση. Σωματικά θα έπρεπε να είναι καλά, ψυχικά θα έπρεπε να είναι καλά. Δεν υπάρχει τίποτα για να γκρινιάξω. ”

Αν θα επιστρέψει ο Joe Gomez:

“ Ο Joe είναι πιο κοντά στην επιστροφή του, αλλά όχι αρκετά κοντά σε αυτή. Δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί. ”

Για την Manchester United:

“ Δεν υπάρχει παιχνίδι εναντίον της χωρίς το απαραίτητο συναίσθημα. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι συναισθήματα και όλες τις άλλες δεξιότητές σου. Δεν είναι το πρώτο μας ντέρμπι. Η United είναι μεγάλος σύλλογος, είναι πάντα τεράστιος. Ξέρουμε ότι κάνει πολύ καλύτερη σεζόν. ”

“ Αλλά η καλύτερη σεζόν δεν σημαίνει πολλά για το ένα παιχνίδι. ”

Αν κυνηγά η United το quadruple: 

“ Πώς θα μπορούσε αυτό να μας βοηθήσει ή να μας εμποδίσει; Εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι. Κέρδισαν το League Cup. Υπέροχο συναίσθημα αλλά δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς – Δεν έχει να κάνει με εμάς. Είναι μια μηχανή αποτελεσμάτων. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς. ”

Για τη σημασία του αγώνα:

“ Είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο [αυτός ο τύπος παιχνιδιού]. Γύρω από αυτά τα παιχνίδια ξεφεύγουμε μερικές φορές από όχι και τόσο ωραία πραγματικότητα, όταν το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό για αυτά τα 90 λεπτά, μου αρέσει αυτό. Όλος ο κόσμος θα το παρακολουθήσει. ”

“ Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ανυπομονώ. ”

Για τη φόρμα του Marcus Rashford: 

“ Είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να είσαι χαρούμενος για κάτι θετικό στη Manchester United ως προπονητής της Liverpool! Όμως, είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρυσι. Ήξερα ότι αυτό θα άλλαζε ξανά, παίζει απίστευτα. ”

“ Είναι ήρεμος, έχει ταχύτητα, ένα μείγμα από όλα. Είναι παντού στο γήπεδο. Η United προφανώς δεν είναι μια ομάδα που χτίστηκε για τα επόμενα 20 χρόνια με τους παίκτες που απέκτησε, αλλά είναι περισσότερο για το παρόν.”

Για τη μάχη της πρώτης τετράδας:

“ Συνήθως δεν μιλώ για αυτό. Είπα πριν από το τελευταίο παιχνίδι, αυτή είναι η εβδομάδα που θέλουμε να δώσουμε τη σωστή ώθηση στη σεζόν.” Είπε ο Klopp.

“ Τώρα πρέπει να κάνουμε τα επόμενα βήματα. Όλοι ξέρουμε ότι όλα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον κόσμο μας στα εντός έδρας παιχνίδια με τον σωστό τρόπο. Θέλω να προσπαθήσουμε για όλα φέτος. ”

“ Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε πέντε εκατομμύρια λόγους για τους οποίους θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλω να κάνω τη συνέντευξη Τύπου μετά και να απαντήσω στις χαζές ερωτήσεις, τα παιδιά πρέπει να μου κάνουν μια χάρη. ”

Τι θα σημαίνει μια νίκη την Κυριακή:

“ Η ερώτησή σας έχει απαντηθεί λίγο πολύ, να το επαναλάβω! Είναι καλό, είναι δύσκολο και δεν μπορούμε να καθίσουμε εδώ και να συμπεριφερόμαστε σαν να το κάναμε ήδη! ”

“ Όταν χάσαμε από εκείνους στο πρώτο παιχνίδι, κανείς δεν ενδιαφερόταν πώς τα πήγαμε πέρυσι. Έχουν καλύτερη σεζόν, αλλά δόξα τω Θεώ, αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε τους δικούς μας στόχους, θα ήταν μια ώθηση και πρέπει να δείξουμε ότι είναι δύσκολο να παίξουν εναντίον μας. ”

Για την δουλειά του Erik Ten Haag πρόσθεσε:

“ Δεν είμαι έκπληκτος. Κοιτάξτε την ομάδα τους, πώς θα μπορούσε να μην είναι καλή. Έχουν εμπειρία, ποιότητα και καλό τρόπο να αμυνθούν. Η άμυνα τους αυτή τη σεζόν είναι μάλλον η τεράστια διαφορά. ”

“ Όταν οι παίκτες μου έχουν καλή απόδοση, ξέρω ότι δεν είμαι μόνο εγώ υπεύθυνος, οπότε είμαι σίγουρος ότι σκέφτεται το ίδιο. Ο Rashford είναι στη φόρμα της ζωής του. Αλλά πρέπει να μας αντιμετωπίσουν και θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι αυτό είναι διαφορετικό. ”

Για τον Fabinho:

“ Είναι προφανές. Όταν είπα ότι δεν ήταν στα καλύτερά του, όλοι μπορούσαν να το δουν. Τώρα όλοι βλέπουν ότι γίνεται καλύτερος. Ήμουν τόσο χαρούμενος για το τελευταίο του παιχνίδι. ”

“ Έτσι τον χρειαζόμαστε και τον είχαμε παλιά. Το χούβερ μας! Το θεωρήσαμε δεδομένο. Το παρατηρείς όταν δεν είναι εκεί, αλλά είναι πολύ καλό για αυτόν και για εμάς που μοιάζει με τον παλιό εαυτό του πάλι. ”

Όσο για τα πέναλτι που δεν παίρνει η ομάδα του εδώ και ένα χρόνο: 

“ Με όλα τα κακά στατιστικά μας, έχουμε ακόμα τη δεύτερη μεγαλύτερη κατοχή, τα δεύτερα περισσότερα σουτ στο τέρμα. Στατιστικά, είμαστε εκεί. Είμαστε συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά συνέβη. ”

“ Υπάρχουν τόσες πολλές αποφάσεις όπου σκέφτεσαι «ουάου» και το να μην παίρνεις πέναλτι σε ένα χρόνο είναι αστείο. Είναι ωραίο που κάποιος άλλος βρήκε το στατιστικό, οπότε δεν χρειάστηκε να το αναφέρουμε! ”

Αποφασισμένη για νίκη την Κυριακή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com