Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harvey Elliott: «Χρειαζόμαστε κάθε παίκτη στην ομάδα»

Harvey Elliott: «Χρειαζόμαστε κάθε παίκτη στην ομάδα»

Ο Harvey Elliott γνωρίζει ότι η Liverpool θα χρειαστεί να βασιστεί σε κάθε παίκτη της ομάδας του Jürgen Klopp, καθώς στοχεύει να συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν το κυνήγι της τετράδας.

Οι Reds κέρδισαν μια σκληρή και δύσκολη νίκη με 2-0 επί της Wolverhampton Wanderers στο Anfield το απόγευμα της Τετάρτης για το πρωτάθλημα της Premier League. Τα γκολ των Virgil Van Dijk και του Mo Salah έλυσαν την δύσκολη υπόθεση οπως φαινόταν για την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Darwin Nunez είδε το γκολ του να ακυρώνετε μετά από έλεγχο του VAR. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κlopp σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα, ενόψει της αναμέτρησης με τη Manchester United αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Elliott μετά τον αγώνα, έκανε δηλώσεις γύρω από το σημαντικό τρίποντο, την αποφασιστικότητα της ομάδας και πολλά άλλα…

Σε μια σκληρή μάχη για τη νίκη…

«Ναι σίγουρα. Προφανώς άλλη μια μεγάλη νίκη. Κάθε νίκη και κάθε εμφάνιση μετράει, ειδικά στο Anfield. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνεις από μπροστά στους οπαδούς σου. Οι συμπαίκτες μου ήταν απίστευτοι, έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα και πάλεψαν απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στην έδρα τους. Αλλά είναι άλλη μια θετική εμφάνιση μετά τη δύσκολη σεζόν που διανύουμε και προσπαθούμε να μεταφέρουμε την θετική ψυχολογία μας στον αγώνα το Σαββατοκύριακο»

Ήταν αποφασισμένος να διορθώσει το λάθος του στο πρώτο ημίχρονο…

«Είναι ένα από αυτά όπου έπρεπε να τα είχα πάει καλύτερα – και οι δύο ευκαιρίες, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω ότι έχω την τεχνική και την ικανότητα να μπορώ να εφαρμόσω το τελείωμα σε μια φάση, αλλά σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Ευτυχώς οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου μπορούσαν να μας δώσουν την σωστή καθοδήγηση μέσα στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Όλοι χρειαζόμαστε όλους κάποια στιγμή στο παιχνίδι και κάποια στιγμή στη σεζόν για να πάρουμε αυτές τις νίκες. Ευτυχώς ήταν άλλη μια τέτοια σήμερα.»

Για την απάντηση της ομάδας αφού το VAR ακύρωσε το γκολ του Nunez…

«Είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις όπου, πρέπει απλώς να το βάλεις στο μυαλό σου, να το χρησιμοποιήσεις ως κίνητρο για να πας και να το βάλεις σωστά, για να βγεις και να σκοράρεις ξανά. Αυτό ακριβώς κάναμε με τον Big Man, τον Virgil να πετυχαίνει το γκολ. Απλώς ξεπέρασε την απόδοσή μας, νομίζω. Όπως είπα, η αποφασιστικότητα και το πάθος να μην τα παρατήσουμε, να συνεχίσουμε να προχωράμε για να πετύχουμε έναν στόχο, βοήθησαν. Και έτσι σκοράραμε δύο γκολ, που ήταν το κύριο πράγμα.»

Η ομάδα επιστρέφει επιτέλους σε πλήρη φυσική κατάσταση…

«Όπως είπα, χρειαζόμαστε κάθε παίκτη στην ομάδα όποιο παιχνίδι κι αν είναι. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε όλοι έτοιμοι και ότι είμαστε όλοι σε θέση να έχουμε καλή απόδοση στο παιχνίδι, να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο και αυτό ακριβώς κάναμε σήμερα. Οι συμπαίκτες μας από τον πάγκο μας οδηγούσαν και οι οπαδοί επίσης κοντά μας. Όλοι ξέρουν ότι είναι ο 12ος μας παίκτης και είναι μαζί μας σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένα από αυτά όπου, για εμάς, είναι τεράστιο κίνητρο και ώθηση να συνεχίσουμε να πιέζουμε σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως είμαστε, να προσπαθούμε να παίρνουμε το μέγιστο από κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό.»

Σε μια γρήγορη ανάκαμψη και ανασυγκρότηση ενόψει του αγωνα με την Manchester United…

«Ξέρω ότι θα κοιμηθώ απόψε και θα ετοιμαστώ για το Σαββατοκύριακο. Είναι άλλο ένα τεράστιο παιχνίδι κόντρα στη Manchester United που πάει καλά αγωνιστικά αυτή τη σεζόν και βρίσκετε σε τρομερή φόρμα, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να επαναλάβουμε αυτήν την απόδοση το Σαββατοκύριακο και να έχουμε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση.»

Harvey Elliott: «Χρειαζόμαστε κάθε παίκτη στην ομάδα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com