Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/3/2014 Νίκη επί Southampton με κόκκινες πρωτιές (vid)

Σαν σήμερα: 1/3/2014 Νίκη επί Southampton με κόκκινες πρωτιές (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Southampton στο St Mary’s για το πρωτάθλημα, με τους Κόκκινους να καταγράφουν πολλές πρωτιές!

Οι Reds προηγήθηκαν με τον Luis Suarez στο 16′, ο οποίος σημείωσε το 24ο του γκολ στην χρονιά και φιγουράριζε 1ος στην πίνακα των σκόρερ. Στο 57′ ο Philippe Coutinho έδωσε την θέση του στον Raheem Sterling, με τον τελευταίο να σημειώνει το 0-2 για τους Κόκκινους από ασίστ του Luis Suarez, ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Για τον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό αυτή του η ασίστ ήταν η 10η μέσα στην χρονιά, που τον έβαζε στην 1η θέση του σχετικού πίνακα.

Τον θρίαμβο των Reds επί των Saints ολοκλήρωσε με πέναλτι στο 95′, ο Captain Fantastic Steven Gerrard, καταγράφοντας το 10ο συνεχόμενο εύστοχο κτύπημα του από τα 11 μέτρα. Σε όλη του την καριέρα με την famous Red shirt, ο Gerrard είχε ένα εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας 82% από την «άσπρη βούλα» (38 εύστοχα από τα 46 συνολικά που εκτέλεσε).

Με τους γηπεδούχους εκείνη την μέρα αγωνίσθηκαν οι μετέπειτα Reds Dejan Lovren, Rickie Lambert και Adam Lallana, με τον τελευταίο να έχει ένα σουτ στο δοκάρι των Κόκκινων.

Το παιχνίδι στο St Mary’s εκείνο το απόγευμα Σαββάτου παρακολούθησαν 31.659 θεατές και διαιτητής ήταν ο Lee Probert.

Ακολουθούν τα κόκκινα γκολ στο 16′:00″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 1/3/2014 Νίκη επί Southampton με κόκκινες πρωτιές
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com