Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες με van Dijk και Salah!

Επιστροφή στις νίκες με van Dijk και Salah!

Επιστροφή στις νίκες για την Liverpool! Οι Reds ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν με 2-0 της Wolves, χάρη στα τέρματα των Virgil van Dijk και Mo Salah.

Η ομάδα του Klopp είναι πλέον έκτη στη βαθμολογία της Premier League και στο -6 από την τέταρτη θέση, με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ πέτυχε και την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα εγχώρια παιχνίδια της, χωρίς να απειληθεί από τους Λύκους.

Α’ Ημίχρονο: Με έξι αλλαγές από τον αγώνα του Σαββάτου και τους Τσιμίκα, Konate και Nunez στο αρχικό σχήμα ξεκίνησε η Liverpool κόντρα στη Wolves.

Στο 2’ είχαν την πρώτη τους στιγμή οι Reds που ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, με τον Bajcetic, χωρίς όμως να απειληθεί ιδιαίτερα ο Sa, με τη Wolves να απαντά με καλό σουτ του Moutinho στο επόμενο λεπτό.

Όσο όμως πέρναγε η ώρα, η Wolves ισορροπούσε όλο και περισσότερο, καταφέρνοντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να μην απειληθεί καθόλου μέχρι μέχρι το 39’, όταν ο Nunez γύρισε σωστά στον Elliott, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου από καλή θέση έφυγε άουτ.

Με νέα καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις από τον Elliott ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, έπειτα από στρώσιμο του Nunez με το σώμα και μονοκόμματο σουτ του νεαρού μέσου.

Β’ Ημίχρονο: Όπως τελείωσαν οι ευκαιρίες του πρώτου μέρους για τη Liverpool, έτσι ξεκίνησαν και εκείνες του δευτέρου, με τον Nunez να δημιουργεί και τον Elliott να σουτάρει πάνω στον Sa στο 55’.

Στο 66’ οι Reds έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με τον Nunez, ωστόσο ο Tierney είδε τη φάση στο VAR και ακύρωσε το τέρμα για φάουλ του Jota στον Kilman, πριν πάρει ο Ουρουγουανός τη μπάλα.

Η λύση για τη Liverpool ήρθε εν τέλει από μια στημένη φάση στο 73ο λεπτό! Ο van Dijk πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Sa απέκρουσε, ο Jota την πήρε και γύρισε ξανά για τον Ολλανδό, για να τη στείλει εκείνος στα δίχτυα από κοντά και να μετρήσει αυτή τη φορά το γκολ!

Στο 77’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Klopp. Τσιμίκας και Gakpo έπαιξαν το 1-2, με τον Έλληνα να μπαίνει στην περιοχή και να γυρίζει σωστά για τον Salah, ώστε να γράψει εκείνος το 2-0!

Ο Jota δύο λεπτά την ασίστ του, παραχώρησε τη θέση του στον Cody Gakpo, ενώ μέχρι το τέλος του αγώνα πέρασαν στο ματς και οι Henderson, Firmino και Milner, με τον ρυθμό παράλληλα να πέφτει και τη Liverpool να συντηρεί το 2-0.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 89′), Konate, Van Dijk, Τσιμίκας, Fabinho, Elliott, Bajcetic (Henderson 79′); Salah, Jota (Gakpo 76′), Nunez (Firmino 89′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester United.

Ο Virgil van Dijk άνοιξε το σκορ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com