Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sadio Mane στην Bild: «Η Liverpool θα επιστρέψει»

Sadio Mane στην Bild: «Η Liverpool θα επιστρέψει»

Η Liverpool ακόμη αγωνίζεται να βρει τη φόρμα της από τότε που ο διεθνής Σενεγαλέζος Sadio Mane ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Bayern Munich το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Sadio Mane είναι «πεπεισμένος» ότι η Liverpool «θα επιστρέψει» εν μέσω των αγώνων της φέτος. Οι Reds είναι έβδομοι στην Premier League – εννέα βαθμούς πίσω από την τέταρτη Tottenham με δύο παιχνίδια λιγότερα. Έχοντας επίσης αποκλειστεί και από το FA Cup.

Η Liverpool η οποία βρίσκεται επίσης στα πρόθυρα του αποκλεισμού από το Champions League. Έχασε από την Real Madrid στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 και έχει να ανέβει ένα βουνό στην ισπανική πρωτεύουσα στις 15 Μαρτίου. Ωστόσο, ο Mane δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την παλιά του ομάδα.

«Η Liverpool θα επιστρέψει», δήλωσε ο Mane στη γερμανική Bild. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα ξεπεράσουν αυτή την κατάσταση. Είχαν πολλούς τραυματισμούς και δύσκολες δοκιμασίες, αλλά ο Jurgen Klopp είναι σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος. Θα οδηγήσει τη Liverpool ξανά προς την κορυφή, από αυτή τη σεζόν – οι παίκτες τον αγαπούν».

Η Liverpool προσπαθεί να γυρίσει σελίδα τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει πάρει επτά βαθμούς από τα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Premier League και έχει αναζωπυρώσει τις πιθανότητες της για την πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Jurgen Klopp ελπίζει να εξασφαλίσει άλλη μια νίκη στην έδρα της Wolves σήμερα Τετάρτη.

Η Liverpool βέβαια έχει μερικά δύσκολα παιχνίδια της Premier League στον ορίζοντα. Οι τέσσερις από τις επόμενες επτά εγχώριες αναμετρήσεις της είναι με τη Manchester United, τη Manchester City, την Chelsea και την πρωτοπόρο Arsenal. Η νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες θα έδινε άλλον αέρα στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Η ήττα από τη Real σίγουρα προβληματίζει τους οπαδούς της Liverpool – πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι η πώληση του Mane συνέβαλε στην πτώση της. Ο διεθνής Σενεγαλέζος απόλαυσε έξι επιτυχημένα χρόνια στο Merseyside – κατακτώντας έξι τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου της Premier League.

Η θητεία του Mane στη Γερμανία δεν πήγε ακριβώς όπως και ο ίδιος θα ήθελε. Έχει πετύχει μόνο έξι γκολ στην Bundesliga και μόλις επέστρεψε από τρίμηνη αποχή από τον τραυματισμό του, που τον ανάγκασε να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Qatar.

Sadio Mane στην Bild: «Η Liverpool θα επιστρέψει»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com