Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα τελευταία νέα από τους τραυματίες παίκτες της Liverpool

Τα τελευταία νέα από τους τραυματίες παίκτες της Liverpool

Συνολικά 23 παίκτες της Liverpool έχουν μείνει εκτός λόγω τραυματισμού αυτή τη σεζόν και έξι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της θεραπείας, αλλά ποια είναι τα τελευταία νέα σχετικά με την επιστροφή τους;

Ο Jurgen Klopp έχει καλωσορίσει πίσω στην ενεργό δράση τους Diogo Jota, Roberto Firmino και Arthur Melo από τραυματισμό τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ταυτόχρονα έχει δει άλλους τέσσερις παίκτες στα πιτς.

Είναι ένας κύκλος που η Liverpool δυσκολεύεται να σπάσει φέτος, καθώς μόνο έξι μέλη της ομάδας δεν έχουν χάσει παιχνίδι λόγω προβλήματος φυσικής κατάστασης ή σοβαρών τραυματισμών.

Με πέντε παιχνίδια σε διάστημα 18 ημερών να βρίσκονται πλέον στον ορίζοντα, ιδού πώς διαμορφώνεται η λίστα τραυματισμών της Liverpool.

Darwin Nunez – Ώμος

Εκτός από: Crystal Palace (A) – Επιστρέφει: Wolves (H) ή Man United (H)

Ο Δαρβίνος τραυματίστηκε στον ώμο στο Newcastle και ενώ έπαιξε με τη Real Madrid, χάρη σε μια ένεση, ένα άλλο χτύπημα τον απέκλεισε στην Palace. Χωρίς «δομική βλάβη», η ελπίδα είναι ότι ο πόνος θα υποχωρήσει και ο Nunez θα μπορέσει να επιστρέψει γρήγορα, αλλά αφού δεν ήταν σε θέση να «κινήσει το χέρι καθόλου», δεν υπάρχει καμία εγγύηση.

Τι είπε ο Klopp (μετά την Palace): «Ήταν εντάξει με μια ένεση εναντίον της Real, επειδή δεν υπάρχει δομική βλάβη – είναι πολύ επώδυνο. Πρέπει να δούμε πόσο καιρό θα πάρει αυτό, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που [δεν έπαιξε]».

Ibrahima Konate – προσαγωγός

Έξω από: Brighton – Επιστρέφει: με Brighton : Αρχές Μαρτίου.

Στον Γάλλο είχε δοθεί ένα αρχικό χρονοδιάγραμμα τριών έως τεσσάρων εβδομάδων για τον τραυματισμό του στον προσαγωγό, το οποίο παραλίγο να ξεπεράσει και ευτυχώς, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Για λόγους σύγκρισης, ο Virgil van Dijk, ο οποίος είχε επίσης τεθεί εκτός δράσης με τραυματισμό στον προσαγωγό νωρίτερα φέτος, έχασε έξι εβδομάδες δράσης, αλλά ο Konate πλησιάζει στην επιστροφή του – κάτι που θα είναι πολύ ευπρόσδεκτο.

Τι δήλωσε ο Klopp (πριν από το ματς με την Palace): «Ο Ibrahima είναι κοντά στην επιστροφή, έκανε δύο προπονήσεις μαζί μας μετά από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό».

Thiago – Ισχίο

Έξω από: Wolves – Να επιστρέψει: στα μέσα Μάρτη

Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Klopp παραδέχτηκε ότι ο Thiago θα είναι «εκτός για λίγο ακόμη» με πρόβλημα στο ισχίο, με ένα αρχικό χρονοδιάγραμμα τεσσάρων εβδομάδων να εικάζεται ευρέως. Η Echo ανέφερε λίγο αργότερα ότι ορισμένα μέλη του ιατρικού προσωπικού «ελπίζουν» ότι ο Ισπανός δεν θα μείνει εκτός για τόσο καιρό όσο ήταν οι αρχικές αναφορές.

Σύμφωνα λοιπόν μα αυτά τα νέα θα μπορούσε να δει το νούμερο 6 να επιστρέφει στη ενεργό δράση πριν από τη διεθνή διακοπή.

Luis Diaz – Γόνατο.

Έξω από: εναντίον της Arsenal – Επιστρέφει: Μάρτιος: Μέσα-τέλη Μαρτίου

Ο Luis Diaz συνεχίζει να κάνει θετικά βήματα προόδου στην επιστροφή του, προπονείται τακτικά στα εξωτερικά γήπεδα του Kirkby, αλλά δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε πλήρη προπόνηση. Η ελπίδα ήταν εδώ και καιρό ότι θα είναι τουλάχιστον έτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Real Madrid στις 15 Μαρτίου και αυτό το χρονοδιάγραμμα φαίνεται ακόμα εφικτό, αλλά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μόνο μετά τη διεθνή διακοπή.

Joe Gomez – Προσαγωγός

Έξω από: Real Madrid (H) – Επιστρέφει: Real Madrid ή πιο Πιθανόν μετά τη διεθνή διακοπή

Ο τελευταίος παίκτης που υπέκυψε σε τραυματισμό στον προσαγωγό, ο Joe Gomez αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια της ήττας από τη Real Madrid και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά φέτος ένα διάστημα εκτός του πάγκου. Έχει συμπεριληφθεί στα 35 από τα 36 φύλλα αγώνων της ομάδας, αλλά τώρα θα μείνει τουλάχιστον μερικές εβδομάδες εκτός δράσης, ενώ η επιστροφή του είναι πιο πιθανή μετά τη διεθνή διακοπή του Μαρτίου.

Τι δήλωσε ο Klopp (πριν από την Palace): «Είναι και οι δύο [ο Gomez και ο Nunez] τραυματίες».

Calvin Ramsay – Γόνατο

Έξω από: Ιανουάριο – Για να επιστρέψει: Την επόμενη σεζόν

Ήταν μια ταραχώδης πρώτη σεζόν για τον Calvin Ramsay, με έναν τραυματισμό στην πλάτη που τον κράτησε εκτός για τεσσερισήμισι μήνες και τώρα ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο. Ο νεαρός δεξιός αμυντικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα μέσα Φεβρουαρίου και ο προπονητής έχει σχεδόν αποκλείσει την επιστροφή του αυτή τη σεζόν, με την προσοχή του να στρέφεται στο να είναι έτοιμος για την σεζόν 2023/24.

Τι δήλωσε ο Klopp : «Ακόμη και αν μπορούσε να επιστρέψει λίγο νωρίτερα, αυτό δεν θα έχει νόημα. Επειδή τώρα είναι πραγματικά [η ευκαιρία] να χτίσουμε το παιδί σωματικά και στη συνέχεια να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα όταν πάμε ξανά».

Τα τελευταία νέα από τους τραυματίες παίκτες της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com