Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να βελτιωθούμε για να προλάβουμε το Champions League»

Virgil: «Να βελτιωθούμε για να προλάβουμε το Champions League»

Η Liverpool θα πρέπει να βελτιώσει γρήγορα την απόδοση της, αν θέλει να αγωνιστεί στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν, όπως δήλωσε ο Virgil van Dijk, ο οποίος επίσης μίλησε για τη φετινή χρονιά που πραγματοποιεί η ομάδα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες.

Αναφορικά με τον στόχο της τετράδας είπε:

“ Θέλω να προκριθώ στο Champions League γιατί θέλω να παίξω στο Champions League και αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ανήκει στο Champions League, οπότε αυτός είναι ο κύριος στόχος μου αυτή τη στιγμή. ”

“ Ναι, μπορούμε ακόμα να προκριθούμε στο Champions League επειδή είμαστε αρκετά καλοί και επειδή υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να έχουμε αποτελέσματα. ”

Όσο για τη φετινή σεζόν:

“ Ήμασταν κακομαθημένοι με τα τελευταία 5 χρόνια και κερδίσαμε όλα τα τρόπαια που ήταν διαθέσιμα. Είχαμε μια σεζόν πέρυσι που ανταγωνιζόμασταν για όλα τα τρόπαια μέχρι την τελευταία μέρα, οπότε το να έχουμε αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής είναι προφανώς ένα μεγάλο σοκ για όλους. ” Είπε ο Virgil van Dijk στο BBC.

“ Ειδικά στους ανθρώπους γύρω από τη Liverpool και που συνδέονται με τον σύλλογο. Και για εμάς. Ο μόνος τρόπος για να το ξεπεράσεις αυτό είναι να παλέψουμε μαζί, να χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι το θέμα. ”

“ Όλοι ήταν εκεί όταν κερδίζαμε και όλοι πρέπει να είναι εκεί τώρα που τους χρειαζόμαστε όλους επίσης. ”

Ζητούμενο η βελτίωση για τη Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com