Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Να βοηθήσω με γκολ και ασίστ – περίεργος ο τραυματισμός μου»

Jota: «Να βοηθήσω με γκολ και ασίστ – περίεργος ο τραυματισμός μου»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου παραχώρησε ο Diogo Jota, κατά την οποία μίλησε για την επιστροφή του από τον τραυματισμό, το παιχνίδι με τη Wolves και τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα.

Για τον ανταγωνισμό είχε να πει:

“ Είναι πάντα χρήσιμος. Όταν χρειάζεται να παίξεις όλα τα παιχνίδια επειδή δεν έχουμε άλλες επιλογές, δεν είναι εύκολο. Παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, παίζουμε και σε υψηλή ένταση. ”

“ Πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Όλοι αισθάνονται καλά, ξέρουμε ότι μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί ίσως δεν χρειάζεται να παίξουμε ολόκληρο το παιχνίδι επειδή έχουμε άλλες επιλογές και νομίζω ότι αυτό δίνει σε όλους καλύτερη ορμή και μια καλύτερη αίσθηση για τα παιχνίδια. ”

Για το ματς της Τετάρτης:

“ Πιστεύω ότι θα μείνουν στην κατηγορία – απλά ελπίζω να μην είναι με τη βοήθειά μας [την Τετάρτη]. Μας κέρδισαν ήδη στο πρωτάθλημα με ένα υπέροχο αποτέλεσμα για αυτούς. ”

“ Παίξαμε με τη Wolves τρεις φορές αυτή τη σεζόν, οπότε έχουμε συνηθίσει ο ένας τον άλλον, ας πούμε, ήδη. Ξέρω τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ανταγωνιστούν και είναι πολύ σημαντικό να μην τους αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση τους γιατί στο τέλος αυτή είναι η Premier League και όλοι μπορούν να νικήσουν τους πάντες. ”

“ Νομίζω ότι με τη βοήθειά μας και στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ατμόσφαιρα που βοηθά τη Liverpool να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω [να μπορέσω να βρω το πρώτο μου γκολ πίσω την Τετάρτη]. ”

Για την επιστροφή του από τον τραυματισμό:

“ Έχουν περάσει λίγο περισσότερο από τέσσερις μήνες από τότε που έπαιξα με τη Manchester City, αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, οπότε έπρεπε να παραδεχτώ ότι ένιωθα περίεργα – δεν είχα συνηθίσει πια να παίζω στην Premier League. ”

“ Αλλά ένιωσα καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα [κόντρα στην Palace], είχα μερικές ευκαιρίες μέσα στη μεγάλη περιοχή, απλά πρέπει να ανακτήσω τη σιγουριά μου και νομίζω ότι θα έρθει με περισσότερα λεπτά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ. ” Πρόσθεσε ο Jota.

“ Είχα έναν περίεργο τραυματισμό στη γάμπα. Μου είπαν ότι δεν τον είχε ξαναδεί, ο περισσότερος κόσμος, οπότε έπρεπε να ζητήσουμε τη βοήθεια και από ειδικούς για να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε, και φυσικά να του δώσω λίγο περισσότερο χρόνο λόγω της πολυπλοκότητας και απλώς για να είμαι υγιής. ”

“ Αλλά ναι, ήταν πολύ δύσκολο, πολύς καιρός. Τα αποτελέσματα, για να είμαι ειλικρινής, δεν βοήθησαν τόσο καλά, οπότε ήταν πολύ απογοητευτικό να βλέπω πράγματα να συμβαίνουν και να μην μπορώ να βοηθήσω με κανέναν τρόπο. ”

“ Αλλά ναι, τελείωσε τώρα, επέστρεψα και θέλω να τελειώσω τη σεζόν και προφανώς αν μπορώ να βοηθήσω, ακόμα καλύτερα. ”

“ Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν επέστρεψα από τραυματισμό κόντρα στην Everton – ένιωσα πραγματικά ευλογημένος που είχα εκείνη τη στιγμή όταν μπήκα για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω ότι τους αρέσω [τους οπαδούς] και ελπίζω να τα καταφέρω στο γήπεδο. ”

Να επιστρέψει στα γκολ θέλει ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com