Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Οδηγεί την κούρσα για Mason Mount η Liverpool»

«Οδηγεί την κούρσα για Mason Mount η Liverpool»

Συνεχίζεται η φημολογία από τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με ενδιαφέρον της Liverpool για τον Mason Mount.

Ο διεθνής μέσος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Chelsea, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024 και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αλλάζει στέγη τους επόμενους μήνες.

Κάπου εδώ φαίνεται πως μπαίνει στο παιχνίδι η Liverpool, η οποία σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ των Daily Mail και Evening Standard πιέζει για την απόκτηση του και τη δεδομένη στιγμή είναι το φαβορί, για να τον κάνει δικό της.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει ζητήσει από τη Chelsea τριπλασιασμό των αποδοχών του, προκειμένου να παραμείνει στο Stamford Bridge, οι οποίες αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε £80.000 την εβδομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του συλλόγου του Λονδίνου βρίσκονται σε ένα αδιέξοδο, μια κατάσταση που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί η Liverpool, όπως αναπαράγεται στο Νησί το τελευταίο διάστημα.

Το ενδιαφέρον των Reds για τον Mount επιβεβαιώνεται και από τους ρεπόρτερ της ομάδας, αλλά μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι το περισσότερο.

Εξελίξεις θα μπορούσαν να υπάρξουν μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά για να δούμε τον 24χρονο με την Κόκκινη φανέλα, θα πρέπει και να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Mason Mount σκοράρει στο Anfield τον Μάρτιο του 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com