Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Newcastle – Liverpool (preview)

Newcastle – Liverpool (preview)

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τη Liverpool το Σάββατο, καθώς φιλοξενείται στην έδρα της Newcastle στις 19:30 ώρα Ελλάδος για την 24η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds έχουν σαφώς ανεβασμένη την ψυχολογία τους, μετά την νίκη με 2-0 στο Merseyside Derby και θέλουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην πρώτη τετράδα, νικώντας για δεύτερη φορά φέτος την Newcastle.

Η ομάδα του Klopp είναι η μοναδική που έχει καταφέρει να κερδίσει την Newcastle στη φετινή Premier League, κάτι που πέτυχε τον περασμένο Αύγουστο με ένα γκολ του Fabio Carvalho στην εκπνοή του αγώνα.

Οι Reds εξακολουθούν να μην έχουν στη διάθεση τους, τον Luis Diaz, τον Ibou Konate, αλλά και τον Thiago, ο οποίος θα λείψει για περίπου έναν μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η Newcastle δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας κερδίσει μόνο τη Fulham για την Premier League πριν από έναν μήνα.

Το σύνολο του Howe παραμένει όμως σταθερά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά Ευρώπης, έχοντας προκριθεί και στον τελικό του Carabao Cup.

Οι Reds θα παραταχθούν με συνταγή Merseyside Derby και στο St James’ Park, με τον Virgil van Dijk να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Joel Matip ή του Joe Gomez.

Κάποια άλλη αλλαγή δύσκολα θα έχουμε για τη Liverpool, παρότι ακολουθεί η πρώτη κόντρα με τη Real Madrid για το Uefa Champions League.

Για τη Newcastle υπάρχει η μεγάλη απουσία του Bruno Guimaraes, καθώς χωρίς εκείνον οι Magpies δεν έχουν πετύχει ούτε μια νίκη, ενώ αμφίβολος είναι ο Wilson, αλλά διαθέσιμοι οι Almiron και Saint-Maximin.

Σε περίπτωση νίκης, οι Reds πλησιάζουν στους έξι βαθμούς την Newcastle και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στην έδρα της Newcastle δοκιμάζεται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com