Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτάθηκε ο Neymar Jr. σε 5 αγγλικούς συλλόγους για το καλοκαιρι!

Προτάθηκε ο Neymar Jr. σε 5 αγγλικούς συλλόγους για το καλοκαιρι!

Ο Neymar Jr προτάθηκε στη Liverpool και σε άλλους 4 συλλόγους στο Νησί, καθώς ο άσσος της Paris Saint-Germain «βλέπει» τη μεταγραφή στην Premier League.

Η Liverpool είναι ένας από τους πέντε αγγλικούς συλλόγους που έχουν ενημερωθεί για την επιθυμία του Βραζιλιάνου και της Paris Saint-Germain Neymar Jr να παίξει στην Premier League, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Ισπανίας. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει απολαύσει έξι χρόνια στο Parc de Princes μετά την υπογραφή του στους πρωταθλητές της Ligue 1, σε μια συμφωνία 198 εκατομμυρίων λιρών από την Barcelona το 2017. Ωστόσο, παρά τα απίστευτα κατορθώματά του τη φετινή σεζόν φέρεται να υπάρχουν αμφιβολίες για το μακροπρόθεσμο μέλλον του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το 90min, το οποίο αναδημοσιεύει η Liverpool Echo, οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν μιλήσει με τη Liverpool, τη Newcastle Utd, την Chelsea, τη Manchester City και τη Manchester Utd για μια μετακίνηση του Βραζιλιάνου στην Premier League αργότερα φέτος – με το τρέχον συμβόλαιο του επιθετικού στην PSG λήγει τον Ιούλιο του 2025.

Ο 31χρονος συνδέθηκε δειλά-δειλά με μια μετακίνηση στην Αγγλία καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, καθώς το προφίλ του ως μια από τις πιο συναρπαστικές φιγούρες του παιχνιδιού συνέχισε να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια των χρόνων του στην Ισπανία. Ωστόσο, αυτοί οι δεσμοί φάνηκαν να λαμβάνονται ελαφρώς πιο σοβαρά υπόψη το περασμένο καλοκαίρι μετά την πώληση της Chelsea σε μια κοινοπραξία υπό την ηγεσία των Clearlake Capital και Todd Boehly, με τον τότε προπονητή Thomas Tuchel να λέγεται ότι εξέτασε το ενδεχόμενο να φέρει τον Neymar στο Stamford Bridge.

Αλλά λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, οι Λονδρέζοι πιστεύεται ότι είναι η ομάδα της Premier League που οδηγεί την κούρσα για τον Neymar Jr, με τον Βραζιλιάνο να λέγεται ότι συζητήθηκε εκτενώς, σε συνάντηση μεταξύ του Boehly και του προέδρου της PSG Nasser Al-Khelaifi στη γαλλική πρωτεύουσα την Τρίτη, σύμφωνα με το ESPN.

Η Liverpool έχει ενισχύσει σημαντικά τις επιθετικές της γραμμές μετά την αποχώρηση του Sadio Mane για την Bayern Munich το περασμένο καλοκαίρι, με τους Darwin Nunez και Gody Gakpo να μετακομίζουν στο Anfield έναντι συνολικού αρχικού ποσού 101 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, οι Reds θα μπορούσαν να βρεθούν στην αγορά για περαιτέρω επιλογές, αν ο Roberto Firmino αποφασίσει να μην επεκτείνει την οκταετή παραμονή του στο Anfield πέραν του καλοκαιριού, με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου να λήγει τον Ιούλιο.

Παρά την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων στη Ligue 1, η επιτυχία της θητείας του Neymar Jr στο Παρίσι εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, δεδομένου ότι ο ίδιος μαζί με τον Kylian Mbappe, δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Παριζιάνους στον πολυπόθητο παρθενικό θρίαμβο την κατάκτηση ενός Champions League.

Προτάθηκε ο Neymar Jr. σε 5 αγγλικούς συλλόγους για το καλοκαιρι!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com