Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Nistelrooy: «Η United ήταν το όνειρο του Gakpo»

van Nistelrooy: «Η United ήταν το όνειρο του Gakpo»

Ο άλλοτε παίκτης της Manchester United και τεχνικός της PSV, Ruud van Nistelrooy ισχυρίστηκε στις τελευταίες του δηλώσεις πως το όνειρο του Cody Gakpo ήταν να φορέσει τη φανέλα της Manchester United και όχι της Liverpool, όπως και τελικά έγινε.

Αναλυτικά για τον πρώην παίκτη του ανέφερε:

“ Το όνειρο του Cody Gakpo ήταν να πάρει μεταγραφή στην Manchester United, βρισκόταν σε επαφές με τον Ten Hag από τον Αύγουστο. ”

“ Ήθελα επίσης να πάει στη United – όχι μόνο επειδή είναι ο σύλλογος μου και τους αγαπώ. Αλλά και επειδή είναι καλύτεροι από τη Liverpool και προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες στους παίκτες τους. ”

“ Αλλά η United δεν έκανε προσφορά τον Ιανουάριο, οπότε τον συμβούλεψα να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι συνέβη και αρνήθηκε τη συμβουλή μου και άκουσε τον Virgil [van Dijk] που τον έβαλε στον πειρασμό να ενταχθεί στην ομάδα του. Μου είπε ότι ήθελε να μετακομίσει στο εξωτερικό τον Ιανουάριο. ”

“ Το γεγονός είναι ότι η Liverpool είναι δέκα φορές μικρότερη από τη Manchester United, σε κάθε τμήμα. Νιώθω τυχερός που έπαιξα στους δύο μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, τη Manchester United και τη Real Madrid. ”

“ Ο Gakpo θα είχε ήδη σκοράρει γκολ για τη United, έχει σπουδαίους χαφ που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες όπως ο Bruno, ο Casemiro και ο Eriksen. ”

Ο Cody Gakpo τελικά επέλεξε τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com