Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Πλέον είμαι πιο έμπειρος»

Jones: «Πλέον είμαι πιο έμπειρος»

Συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό της ομάδας παραχώρησε ο Curtis Jones, μιλώντας για την εμπειρία που έχει αποκομίσει, αλλά και για τα βήματα προς τα εμπρός που έχει κάνει.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Curtis:

“ Εγώ προσωπικά, στην αρχή της σεζόν μιλούσα για γκολ και ασίστ. Τώρα είμαι στο σημείο που θέλω να παραμείνω σε φόρμα, θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και θέλω να επηρεάσω θετικά την ομάδα όσο μπορώ. ”

“ Αν μπορώ να συμμετέχω σε όλα τα παιχνίδια ή αν μπορώ τουλάχιστον να είμαι σε θέση να είμαι διαθέσιμος σε όλα τα παιχνίδια, τότε αυτό είναι το πρώτο πράγμα, αλλά θα ήθελα επίσης να έχω γκολ και ασίστ. Θέλω απλώς να είμαι ο καλύτερος που μπορώ. ”

“ Είμαι εντελώς διαφορετικός. Είμαι μεγαλύτερος, είμαι πολύ πιο έμπειρος και ήμουν σε ανοδική πορεία αυτά τα τέσσερα χρόνια. Θα έλεγα ότι η εκμάθηση του συνόλου του παιχνιδιού ήταν το μεγάλο πράγμα. ”

“ Δεν είναι τόσο εύκολο όσο να παίρνεις την μπάλα και να πας και πετυχαίνεις τα γκολ σου, όπως έκανα εγώ στους κάτω των 18 και κάτω των 23 ετών. Δεν είναι τόσο εύκολο γιατί δεν μπορείς να έχεις τόσες πολλές επαφές. Έτσι έχω μάθει πώς να βάζω άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου. ”

“ Αν παίζω στα αριστερά, επιστρέφω πίσω στον παλιό μου εαυτό, όπου είμαι άμεσος και μπορώ να πάρω την μπάλα και να ξεκινήσω, αλλά αν παίζω ως κεντρικός μέσος, το σημαντικό είναι η ισορροπία. ”

“ Πρέπει να μάθεις το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο ήταν δύσκολο για μένα καθώς μου αρέσει να είμαι πιο επιθετικός. Είμαι στο σημείο που έχω βρει μια ισορροπία στο να συνδυάζω το παιχνίδι μου. ”

Ο Curtis Jones ανανέωσε μέχρι το 2027 τον Νοέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com