Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ronald Koeman: «Βιάστηκε να πάει στην Liverpool ο Gakpo»

Ronald Koeman: «Βιάστηκε να πάει στην Liverpool ο Gakpo»

Ο προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας Ronald Koeman, τοποθετήθηκε αν ο διεθνής ακραίος επιθετικός Cody Gakpo πήγε πολύ νωρίς στη Liverpool.

Ο Gakpo, 23 ετών, μετακόμισε στο Anfield από την PSV Eindhoven κατα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά από ένα εκρηκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο όπου σκόραρε τρία γκολ σε πέντε αγώνες. Αλλά μπαινοβγαίνει στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool και δεν έχει ακόμη σκοράρει σε έξι παιχνίδια που έχει ξεκινήσει βασικός σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Koeman πιστεύει ότι δεν βοήθησε το γεγονός ότι ο Gakpo εντάχθηκε σε μια ομάδα της Liverpool που αγωνίζεται με κακή φόρμα και δεν έχει κερδίσει ακόμα αγώνα πρωταθλήματος το 2023.

«Έχει μετεγγραφεί σε μια ομάδα που δεν πάει καλά», είπε ο Koeman. «Τότε γίνεται πιο δύσκολο για αυτόν, ως νέα μεταγραφή. Δοκιμάζεσαι αμέσως και αν δεν σκοράρεις ή δεν είσαι σημαντικός και δεν κερδίζεις κανένα παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για έναν νεαρό παίκτη. Αν ήταν κάποιος 28 ετών με εμπειρία, θα ήταν διαφορετικά.»

«Το επίπεδο στην Αγγλία είναι υψηλότερο από ό,τι στην Ολλανδία, αλλά είναι και νέα παιδιά, έτσι δεν είναι; Όπως ο [Ryan] Gravenberch που πηγαίνει στην Bayern Munich και δεν παίζει. Τότε είναι δύσκολο.»

Ο Gakpo είχε σημειώσει εννέα γκολ και είχε κάνει 12 ασίστ σε 14 αγώνες της Eredivisie για την PSV αυτή τη σεζόν πριν πάει στη Liverpool. Το επόμενο παιχνίδι της Liverpool είναι το ντέρμπι με την Everton στο Anfield την Δευτέρα.

Ronald Koeman: «Βιάστηκε να πάει στην Liverpool ο Gakpo»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com