Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκαν με την ομάδα οι Jota και Arthur!

Προπονήθηκαν με την ομάδα οι Jota και Arthur!

Ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Liverpool το απόγευμα της Τετάρτης στο AXA Training Centre, αφού οι Diogo Jota και Arthur Melo επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά από πολλούς μήνες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν εκτός δράσης από τον Οκτώβριο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα και από αυτή την εβδομάδα, βρίσκονται ξανά στη διάθεση του Κlopp.

Αμφότεροι έβγαλαν χωρίς προβλήματα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της πρώτης ομάδας και πλέον η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, είναι θέμα ημερών. Δύσκολα θα τους δούμε να αγωνίζονται στο Merseyside Derby της Δευτέρας με την Everton, όμως κόντρα στη Νewcastle είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Diogo Jota να αγωνίζεται.

Ο Arthur Melo θυμίζουμε πως έμεινε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας της ομάδας για τη φάση knockout του Uefa Champions League και στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Juventus.

Οι επόμενοι που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις της Liverpool είναι οι Virgil van Dijk και Bobby Firmino μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους, έχοντας ήδη ξεκινήσει ατομική προπόνηση από την περασμένη εβδομάδα.

Επιστροφή για Arthur και Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com