Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οδεύει προς Ajax ο Julian Ward;

Οδεύει προς Ajax ο Julian Ward;

Η Ολλανδία και ο Ajax φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Julian Ward, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Liverpool, μετά από μόλις έναν χρόνο στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Όπως αναφέρει η Ολλανδική telegraaf, ο Julian Ward τη δεδομένη στιγμή φαντάζει ως το φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Αίαντα.

Ο Ολλανδικός σύλλογος φαίνεται πως προτιμά την περίπτωση του, καθώς έχει εμπειρία από μεγάλες μεταγραφές, όπως εκείνες των Darwin Nunez και Cody Gakpo, έχει γνώσεις από scouting, καθώς και για το γεγονός ότι μιλάει άπταιστα αρκετές γλώσσες.

Μένει να δούμε αν ο ίδιος είναι θετικός σε μια τέτοια προοπτική. Σε περίπτωση πάντως που απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ajax, τότε γίνεται και ξεκάθαρος ο λόγος της ξαφνικής του παραίτησης στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου.

Η ομάδα υπέστη ένα σοκ πριν τη διακοπή του Μουντιάλ, όταν ο Ward της ανακοίνωσε την πρόθεση του και θεωρούσε πως ενδεχομένως να ήθελε ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, διότι είχε αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μόλις πριν λίγους μήνες.

Νεότερα πάντως αναφορικά με τον αντικαταστάτη του στη Liverpool δεν υπάρχουν και δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον, αφού η αναζήτηση δεν έχει ξεκινήσει.

Ο Julian Ward οδεύει προς Ολλανδία.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com