Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν κατηγορώ την FSG για την κατάσταση στην Liverpool»

Carragher: «Δεν κατηγορώ την FSG για την κατάσταση στην Liverpool»

Ο Jamie Carragher δεν ρίχνει ευθύνες στους ιδιοκτήτες της Liverpool για την τρέχουσα κατάσταση, αντ’ αυτού δείχνει την ομάδα «στρατολόγησης» που κάποτε ήταν το χρυσό πρότυπο και τώρα απλά είναι σε αδιέξοδο.

Η Liverpool δεν έχει λιγοστέψει σε προβλήματα για να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη σεζόν. Αντιθέτως όλα είναι συνδεδεμένα κατά κάποιο τρόπο τέτοιο που δίνουν συνέχεια αφορμές, αλλά το πιο πολυσυζητημένο σημείο είναι η έλλειψη επενδύσεων στη μεσαία γραμμή.

Ο Κeita ήρθε στους Reds το 2018, σαν μια εξαιρετική μεταγραφή μετά από μια σπουδαία σεζόν, χωρίς όμως να έχει διαπρέψει στην ομάδα λόγω πολλών τραυματισμών. Οι Κόκκινοι ήθελαν τον Aurelien Tchouameni το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εκείνος ήθελε να πάει στην Real Madrid και έτσι προέκυψε ο δανεισμός του Arthur, ο οποίος έκτοτε έπαιξε μόλις 13 λεπτά.

Αυτός ο συνδυασμός γεγονότων ήταν που έκανε τον Jamie Carragher να επισημαίνει τις αποτυχίες της ομάδας σκάουτινγκ, του Jurgen Klopp και του επιτελείου του, καθώς τα χρήματα φαίνεται να υπήρχαν για να επενδύσουν.

«Φαίνεται ότι υπάρχουν τόσα πολλά πρόσωπα που δεν είναι κατάλληλα στην Liverpool. Κάποια από αυτά είναι στον αγωνιστικό χώρο και άλλα είναι εκτός γηπέδου», δήλωσε ο Carragher στο Sky Sports.
«Πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν την ιδιοκτησία. Γι’ αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, δεν κατηγορώ την FSG. Τώρα θα με επικρίνουν ορισμένα τμήματα των οπαδών, ότι είμαι υπερασπιστής για την ιδιοκτησία, αλλά δεν δουλεύω στη Liverpool!»

«Πρέπει να το δεις σωστά και να πεις ότι αυτό, για μένα, αφορά το προσωπικό και τους παίκτες και την ομάδα σκάουτινγκ. Ο λόγος που εστιάζω στην ομάδα σκάουτινγκ & μετεγγραφών είναι ότι, τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, όλοι χρησιμοποίησαν την Liverpool ως πρότυπο για όλους σε αυτή τη χώρα και την Ευρώπη που πρέπει να ακολουθήσουν.»

«Αγοράστε φτηνά, πουλήστε ακριβά. Και οι άνθρωποι λένε ότι δεν έχουν βάλει αρκετά χρήματα. Αλλά αυτό στο οποίο η Liverpool ήταν η καλύτερη, είναι στην πραγματικότητα να πουλήσει και να φέρει χρήματα, για να της επιτρέψει να πάνε και να ξοδέψουν 75 εκατομμύρια λίρες σε έναν κεντρικό αμυντικό, 60 εκατομμύρια λύρες σε έναν τερματοφύλακα, 50 εκατομμύρια λίρες για τον Naby Keita.

Δεν σημαίνει ότι η FSG δεν χρειάζεται να επενδύσει στην ομάδα ή ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να καρποφορήσουν, αλλά η Liverpool πρέπει να επαναφέρει ξανά την τέχνη της έξυπνης στρατολόγησης παικτών και του σχεδιασμού της ομάδας. Θα βοηθούσε αν είχαν σταθερότητα, κάτι που δεν παρέχει η επικείμενη αποχώρηση του Julian Ward ως αθλητικός διευθυντής.

Όσο για τη θέση του Κlopp, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είναι υπεράνω κριτικής, αλλά υπάρχει κοινή συναίνεση για τη θέση του στο τιμόνι της ομάδας. Ο Jürgen Klopp έκανε θαύματα για τη Liverpool. Μπορείτε να τον ρωτήσετε ως προς το πώς έφτασε σε αυτό και θα σας απαντήσει ότι είναι μέρος αυτής της ομάδας διαχείρισης και σκαουτινγκ», είπε ο Carragher.

«Πώς πλησίασαν να έχουν κατακτήσει σχεδόν τέσσερα τρόπαια την περασμένη σεζόν και είναι στην δέκατη θέση τώρα; Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να τεθούν και πολλές απαντήσεις για να βρεθούν, αλλά στην αρχή της επόμενης σεζόν δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας άλλος που θα ήθελαν οι οπαδοί της Liverpool σε αυτόν τον πάγκο για προπονητή εκτός από τον Jürgen Klopp.»

Carragher: «Δεν κατηγορώ την FSG για την κατάσταση στην Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com