Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για αντικαταστάτη του Ward»

«Δεν έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για αντικαταστάτη του Ward»

Η Liverpool φαίνεται πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη την αναζήτηση της για νέο αθλητικό διευθυντή, ώστε να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργηθεί, μετά την αποχώρηση του Julian Ward, στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ward μπορεί να ανέλαβε τα καθήκοντα του μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όμως ανακοίνωσε την απόφαση του να μην συνεχίσει στον σύλλογο, μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Southampton στα μέσα Νοεμβρίου.

Ήταν μια σοκαριστική απόφαση για τους Reds, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του και φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει αποφασίσει μέχρι και σήμερα ποιο θα είναι το επόμενο της βήμα, σύμφωνα με τον Paul Gorst.

Ο δημοσιογράφος της Liverpool Echo, τόνισε πως η αναζήτηση από πλευράς Liverpool για νέο αθλητικό διευθυντή δεν έχει καν ξεκινήσει και κανείς δεν γνωρίζει πότε αναμένεται να συμβεί αυτό.

Σύμφωνα πάντως με ένα σενάριο που είχε κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ, δεν αποκλείεται να μην υπάρξει αντικαταστάτης του Ward στον σύλλογο, αλλά να δούμε τον Klopp να αναλαμβάνει ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες και να αποτελεί μια λύση εκ των έσω, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Πρόκειται πάντως αναμφίβολα για ένα ακόμη ανησυχητικό σημάδι για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Ο Julian Ward αποχωρεί από τη Liverpool το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com