Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Ibrahima Konate!

Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Ibrahima Konate!

Νέο μεγάλο πλήγμα για τη Liverpool, καθώς ο Ibrahima Konate αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην προχθεσινή εκτός έδρας στην έδρα της Brighton και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 με 3 εβδομάδες, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση.

Το πρόβλημα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι μυϊκό και μάλιστα είναι αρκετά σοβαρό, για να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί τις επόμενες εβδομάδες, αφήνοντας ουσιαστικά την Liverpool με μόλις δύο (+2) επιλογές για το κέντρο της άμυνας της.

Από τους στόπερ πρώτης ομάδας, μόνο οι Joel Matip και Joe Gomez είναι διαθέσιμοι, αφού και ο Virgil van Dijk παραμένει εκτός απο τις αρχές του μήνα, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και οι Nat Phillips και Rhys Williams, αν και ο πρώτος ήταν υπό καθεστώς παραχώρησης από τον σύλλογο, κάτι που ενδέχεται όμως να αλλάξει, μετά τον τραυματισμό του Konate και ο δεύτερος επέστρεψε πρόσφατα από τον δανεισμό του στη Swansea, για να παραμείνει στο Anfield μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής με την Γαλλία ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τους αγώνες με Wolves, Everton και Newcastle για την Premier League, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει ούτε την πρώτη αναμέτρηση με την Real Madrid για το UEFA Champions League.

Νέος τραυματισμός για τον Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com