Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ως το 2027 ο Bajcetic!

Ανανέωσε ως το 2027 ο Bajcetic!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Liverpool υπέγραψε και επίσημα ο Stefan Bajcetic, όπως είχατε διαβάσει και νωρίτερα στην ιστοσελίδα μας.

Το νέο συμβόλαιο του νεαρού μέσου έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με την ομάδα να επιβραβεύει με αυτή της, την κίνηση τον ποδοσφαιριστή, μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες με την Κόκκινη φανέλα, αυξάνοντας του και τις απολαβές.

Πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των Reds τον περασμένο Αύγουστο στο 9-0 επί της Bournemouth πριν κλείσει τα 18 του χρόνια και σημείωσε το πρώτο του τέρμα πριν από έναν μήνα, στην επικράτηση με 1-3 επί της Aston Villa, ενώ ξεκίνησε βασικός στα τελευταία δυο παιχνίδια της ομάδας κόντρα σε Wolves και Chelsea.

Ο Bajcetic μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε:

“ Προφανώς είμαι τόσο, τόσο χαρούμενος, τόσο ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και ελπίζω ότι μπορώ να παίξω για περισσότερα χρόνια. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ περήφανοι που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο με αυτόν τον σύλλογο. ” Είπε αρχικά ο Ισπανός.

“ Αισθάνομαι καταπληκτικά. Είναι κάτι που ονειρευόμουν αυτά τα δύο χρόνια που είμαι εδώ και κάτι για το οποίο έχω δουλέψει σκληρά επίσης. ”

“ Είναι τρελό. Πριν από ένα χρόνο έπαιζα ποδόσφαιρο στην U18 και τώρα ξεκίνησα μερικά παιχνίδια, έκανα το ντεμπούτο μου και έβαλα ακόμη και ένα γκολ – αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί φέτος. ”

“ Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Αλλά συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω [να υπάρχουν] περισσότερα πράγματα να έρθουν. ”

Ο Stefan Bajcetic πανηγυρίζει στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com