Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανταμείβει με νέο συμβόλαιο τον Stefan Bajcetic η Liverpool

Ανταμείβει με νέο συμβόλαιο τον Stefan Bajcetic η Liverpool

Η Liverpool είναι έτοιμη να ανταμείψει τον Stefan Bajcetic με ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων, με τον Jurgen Klopp να θέλει να «δέσει» το μέλλον του μέσου στο Anfield.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο σύλλογος του Merseyside εργάζεται για για να δώσει στον Ισπανό νέο συμβόλαιο, με τον Bajcetic να μπαίνει πρόσφατα στην πρώτη ομάδα της Liverpool και να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες όπως η Wolves και πιο πρόσφατα η Chelsea.

Ο Ισπανός διεθνής με την εθνική νέων, έχει ήδη κάνει δέκα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τη Liverpool, με τον 18χρονο να σκοράρει στη δεύτερη συμμετοχή του στην Premier League κόντρα στην Aston Villa. Το ταλέντο του που αναπτύχθηκε στο Vigο, φαίνεται να είναι ο επόμενος παίκτης της Ακαδημίας, που είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικός» από τον Jamie Carragher, ο Bajcetic ήταν μια σημαντική προσθήκη για τα τρέχοντα προβλήματα στη μεσαία γραμμή της Liverpool, με τους Thiago Alcantara και Fabinho να έχουν θέματα με την απόδοση τους και με τον Jordan Henderson επίσης να μην είναι πλήρως έτοιμος από τότε που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Πράγματι, η Liverpool έχει μια καλή σειρά από παίκτες της Ακαδημίας που μπαίνουν στην πρώτη ομάδα και κάνουν όνομα, με τους Trent Alexander-Arnold και Curtis Jones να είναι πρόσφατα παραδείγματα. Και για τον Bajcetic ισχύει το ίδιο, ο νεαρός μέσος θα μπορούσε να είναι επόμενος που θα γίνει βασικός στην ομάδα του Klopp.

Οι οπαδοί αγαπούν ήδη το στυλ παιχνιδιού του μέσου και πόσο εύκολα ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Ο Bajcetic και η υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τη Liverpool, θα είναι τόσο μεγάλη τόνωση ηθικού για τους φιλάθλους, όσο οποιαδήποτε σημαντική μεταγραφή στην αγορά αυτόν τον Ιανουάριο.

Ο Bajcetic έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς νέους παίκτες στην Premier League αφού βρήκε την δική του θέση στα τρία χαφ της Liverpool και η υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Ισπανό θα είναι τεράστιο νέο για την ομάδα του Anfield στο μέλλον. Ενώ η μεσαία γραμμή χρειάζεται ενίσχυση το καλοκαίρι, η χρονιά του Bajcetic κάνει τον Klopp και την ομάδα που χειρίζεται τις μετεγγραφές λίγο πιο αισιόδοξους, δεδομένου του πόσο πολλά υποσχόμενος είναι ο έφηβος.

Ανταμείβει με νέο συμβόλαιο τον Stefan Bajcetic η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com