Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους τραυματίες της Liverpool (Virgil, Jota, Diaz, Bobby)

Τα νεότερα για τους τραυματίες της Liverpool (Virgil, Jota, Diaz, Bobby)

Η Liverpool ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Brighton & Hove Albion στον τέταρτο γύρο του FA Cup, την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι. Οι Reds φιλοξενήθηκαν στη νότια ακτή και πριν από ένα δεκαπενθήμερο, όπου υπέστησαν μια καταστροφική ήττα με 3-0, την οποία ο Jurgen Klopp χαρακτήρισε ως την χειρότερη της θητείας του στο Anfield.

Σίγουρα, οι παίκτες του Klopp θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ βελτιωμένοι, εάν θέλουν να περάσουν στον επόμενο γύρο και ο Γερμανός θα προσπαθήσει να παρατάξει στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά στα τελευταία νέα για τους τραυματίες Reds.

Virgil van Dijk
Ο Ολλανδός αμυντικός υπέστη τραυματισμό στο δικέφαλο, στις αρχές του μήνα, στην ήττα με 3-1 από την Brentford. Ο Van Dijk έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και ο τραυματισμός του αποδείχθηκε χειρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις.
Ο Klopp την επομένη μέρα δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς – δεν ένιωθε πολύ τον πόνο, τελικά η διάγνωση ήταν πολύ σκληρή. Θα μείνει εκτός για εβδομάδες – περισσότερο από ένα μήνα – ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα».
Ο Van Dijk δεν κατάφερε να μπει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης, συνεπώς πρόκειται να μείνει εκτός για λίγο ακόμα.
Πιθανός αγώνας επιστροφής: Με Everton (εντός) τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ή με Newcastle (εκτός) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Roberto Firmino
«Στην αρχή φαινόταν σαν ένας μικρός τραυματισμός στην κνήμη. Η εκτίμηση ήταν για 10 ημέρες με δύο εβδομάδες», δήλωσε ο Klopp στις 13 Ιανουαρίου.
«Έκανε την αποκατάσταση του, όλοι οι ειδικοί μας είπαν τι πρέπει να κάνουμε – και τότε ο Bobby ένιωσε ξανά κάτι και αυτό τον κράτησε έξω για περισσότερο χρόνο. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψει, αλλά δεν είναι κοντά στο να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».
Πιθανός αγώνας επιστροφής: Ακαθόριστος

Diogo Jota
Ο Πορτογάλος διεθνής συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με την Manchester City, τον Οκτώβριο.
Μιλώντας στις 16 Ιανουαρίου, ο Klopp είπε: «Δεν ξέρω ακριβώς πόσο καιρό. Φαίνεται πολύ καλός, είναι εκεί έξω στο γήπεδο, κάνει πολλά πράγματα ήδη, αλλά χρειάζεται μερικές εβδομάδες. Από την άποψή μου, θα μπορούσε να επιστρέψει εναντίον της Real Madrid».
Πιθανός αγώνας επιστροφής: Real Madrid (εντός), την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

Luis Diaz
Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας ορόσημο για την επιστροφή του Κολομβιανού εξτρέμ, ο οποίος τέθηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για τον νέο τραυματισμό του στο γόνατο.
Ο Diaz, μέσω των κοινωνικών δικτύων, παρείχε θετική ανατροφοδότηση για την ανάρρωσή του, αλλά η Liverpool πρέπει να χειριστεί πολύ προσεκτικά την περίπτωση του, καθώς είναι ο δεύτερος τραυματισμός στο ίδιο γόνατο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πιθανός αγώνας επιστροφής: Ακαθόριστος

Arthur Melo
Ένας σοβαρός τραυματισμός στον μηρό κράτησε τον Arthur στο ιατρικό δωμάτιο, για περισσότερους από τρεις μήνες. Ο δανεικός, από την Juventus, μέσος έχει παίξει μόλις 12 λεπτά ποδόσφαιρο στην Liverpool.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος Fabrizio Romano ανέφερε, στις 19 Ιανουαρίου, ότι ο Arthur θα είναι ξανά διαθέσιμος τον Φεβρουάριο.
Πιθανός αγώνας επιστροφής: Ακαθόριστος

Τα νεότερα για τους τραυματίες της Liverpool (Virgil, Zota, Diaz, Bobby)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com