Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/1/2014 Κόκκινη καταιγίδα με Stoke City (vid)

Σαν σήμερα: 12/1/2014 Κόκκινη καταιγίδα με Stoke City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν θριαμβευτικά την Stoke City στο Britannia Stadium για το πρωτάθλημα, με τα γκολ να πέφτουν βροχή εκατέρωθεν!

Οι Κόκκινοι δεν είχαν κερδίσει ως εκείνη την ημέρα σε αυτό το γήπεδο τους Potters και το παιχνίδι εξελίχθηκε με τέτοι τρόπο, που όλα έδειχναν πως θα έσπαγε αυτή η δυσμενής παράδοση.

Μόλις στο 5′ της συνάντησης, ο Aly Cissokho θα πιάσει ένα ξερό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα θα βρει στο σώμα του Ryan Shawcross και θα αλλάξει πορεία προς τα δίχτυα του Jack Butland, που αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη της φάσης. Στο 32′ ο Luis Suarez θα εκμεταλλευτεί λάθος αντιδράσεις της άμυνας των Potters και με πλασέ, θα σημειώσει το 0-2.

Οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση και με κεφαλιά του πρώην Κόκκινου Peter Crouch στο 39′ θα μειώσουν αρχικά σε 1-2, για να ισοφαρίσει άλλος ένας πρώην Κόκκινος στο 45′, ο Charlie Adam με ένα δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή των Reds, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Simon Mignolet. Αμφότεροι οι δύο σκόρερς των γηπεδούχων, δεν πανηγύρισαν τα γκολ τους, λόγω της ιστορίας τους με την famous Red shirt.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε όπως και το πρώτο. Οι Κόκκινοι ξαναπήραν το προβάδισμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Captain Fantastic Steven Gerrard στο 51′, για να κάνουν τέσσερα τα τέρματα τους στο 71′ όταν ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Daniel Sturridge έδωσε ασίστ στον Luis Suarez για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Jack Butland.

Οι Potters δεν άφησαν σε ησυχία τους φιλοξενούμενους τους μειώνοντας σε 3-4 στο 85′ με τον Jon Walters, για να βάλει τον επίλογο της ποδοσφαιρικής εκείνης παράστασης από τις δύο ομάδες, Daniel Sturridge με ωραία διπλή προσπάθεια στο 87′.

Η πρώτη νίκη των Reds στο Britannia Stadium, τους βρήκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μία χρονιά που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Το παιχνίδι εκείνο το απόγευμα Κυριακής παρακολούθησαν στο γήπεδο 27.160 θεατές και διαιτητής ήταν ο Anthony Taylor.

Τα γκολ της συνάντησης, μπορείτε να τα απολαύσετε στο 10′:41″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 12/1/2014 Κόκκινη καταιγίδα με Stoke City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com