Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και LeBron κυκλοφορούν νέα φανέλα

Liverpool και LeBron κυκλοφορούν νέα φανέλα

Η Liverpool είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια νέα φανέλα σε συνεργασία με τον LeBron James και τη Nike.

Ο αστέρας των Los Angeles Lakers κατέχει από το 2011 ένα ποσοστό των Reds, ενώ από το 2021 είναι και επίσημος συνεργάτης της FSG, μαζί με τον Maverick Carter και πλέον είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει την δική του σειρά αθλητικών ειδών, σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζει.

Η πρώτη κυκλοφορία της εν λόγω σειράς, αφορά μια φανέλα, ειδικής έκδοσης, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσα στους πρώτους μήνες του 2023.

Για την ώρα λεπτομέρειες αναφορικά με το χρώμα ή το σχέδιο της, δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά δεν θεωρείται πιθανό να την φορέσει η ομάδα σε κάποιον επίσημο αγώνα, σε αντίθεση με την Paris Saint-Germain που αγωνίζεται τις τελευταίες σεζόν με τις Jordan εμφανίσεις της.

Είναι κάτι που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της FSG, Tom Werner από το 2021 με δηλώσεις του στην Boston Globe, αναφέροντας πως η Nike σκοπεύει να κυκλοφορήσει επτά ή οχτώ προϊόντα σχετικά με τον LeBron James και το ποδόσφαιρο.

Μέσα στο 2022, η Nike είχε επίσης κυκλοφορήσει μπασκετικά παπούτσια, συνεργασίας του LeBron με τη Liverpool και τώρα θα δούμε και την πρώτη φανέλα.

Ο LeBron James έχει επισκεφθεί το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com