Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/1/1967 Νίκη επί West Ham Utd & κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 7/1/1967 Νίκη επί West Ham Utd & κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bill Shankly θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Anfield για την τότε Division 1 και θα ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Κόκκινοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στα «Σφυριά» με το πολύ γρήγορο παιχνίδι τους. Μάλιστα, πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, είχαν «κλειδώσει» την νίκη με δύο γκολ του Peter Thompson μέσα σε 5 λεπτά! Το πρώτο στο 35′ από ασίστ του Willie Stevenson και το δεύτερο στο 40′.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε στο δεύτερο παρά τις ευκαιρίες των Reds κι έτσι η λήξη του παιχνιδιού, βρήκε τους Κόκκινους στην κορυφή της βαθμολογίας, με συγκάτοικους τους «αιώνιους» αντιπάλους, την Mnachester Utd, αλλά με τους Reds να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, που έπαιξαν στην εκπομπή Match of the Day του BBC, χρησιμοποιήθηκαν στην κωμική σειρά «Till Death us do Part», με τους δύο πρωταγωνιστές Tony Booth & Warren Mitchell, να «καταγράφονται» καθήμενοι στην κερκίδα της Anfield Road.

Το παιχνίδι εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου παρακολούθησαν στο Anfield 48.518 θεατές και διαιτητής ήταν ο J. Carr.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 7/1/1967 Νίκη επί West Ham Utd & κορυφή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com