Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/1/2020 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Curtis Jones (vid)

Σαν σήμερα: 5/1/2020 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Curtis Jones (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Everton σε ένα ακόμα Merseyside derby στο Anfield για τον 3ο γύρο του F.A. Cup, με τον Curtis Jones να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt.

Ο Γερμανός manager των Κόκκινων παρέταξε μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές και με αρκετούς νεαρούς, γεγονός που αποτέλεσε κίνητρο γι’΄αυτούς να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν στον προπονητή τους, τις δυνατότητες τους, σε υψηλό επίπεδο.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε δύσκολο για τις δύο ομάδες, με τις ευκαιρίες να μην είναι πολλές και να μην μετουσιώνονται σε γκολ. Αυτό άλλαξε όμως στο 71′, όταν ο Curtis Jones πήρε την ασίστ από τον Divock Origi και με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή των «Ζαχαρωτών», «εκτέλεσε» τον Jordan Pickford, στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» της εστίας του. Το γκολ αυτό για τον νεαρό άσσο, ήταν το 1ο του με την Κόκκινη φανέλα.

Το σκορ δεν άλλαξε έως την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και οι Reds πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι αυτό, έκαναν το ντεμπούτο τους οι Takumi Minamino, Nathaniel Phillips και Yasser Larouci, με 5 παίκτες των Reds να παίρνουν βαθμολογία 9!!!

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής παρακολούθησαν 52.583 θεατές και διαιτητής ήταν ο Jonathan Moss.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το γκολ του Curtis Jones:

Σαν σήμερα: 5/1/2020 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Curtis Jones
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com