Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έντονες φωνές αποδοκιμασίας παντού για τον John Henry (twitter)

Έντονες φωνές αποδοκιμασίας παντού για τον John Henry (twitter)

Ο John Henry, αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς των Boston Red Sox, για την στρατηγική της ιδιοκτησίας του συλλόγου, κατάσταση που είναι πολύ οικεία στους φίλους των Reds.

Υπάρχουν πολλοί οπαδοί της Liverpool που πιστεύουν ότι ο Jurgen Klopp χρειάζεται επενδύσεις από τον John Henry και τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, αλλά απογοητεύονται όλο και περισσότερο, καθώς πολλές πηγές υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις στη περίοδο του Ιανουαρίου.

Φαίνεται ότι δεν είναι μόνο ο σύλλογός μας που είναι απογοητευμένος από τις ενέργειες της FSG, με την Boston Globe να αναφέρει ότι ο Αμερικανός: «δεν έτυχε καλύτερης αντιμετώπισης από τους οπαδούς στις κερκίδες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες», καθώς παρακολούθησε τον αγώνα των Pittsburgh Penguins στο Fenway Park των Boston Red Sox.

Φαίνεται ότι οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν την οργή τους εξαιτίας των δημοσιευμάτων που συνδέουν τον αστέρα του μπέιζμπολ Rafael Devers με μετακίνηση μακριά από τον σύλλογό τους και αυτό επιβεβαιώθηκε με ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter.

Το βίντεο δείχνει υποστηρικτές να φωνάζουν «John, πλήρωσε τον Raffy!» και άλλα παρόμοια μηνύματα στον 73χρονο. Φαίνεται ότι πολλοί έχουν απογοητευτεί από την τρέχουσα στρατηγική ιδιοκτησίας του…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τους οπαδούς των Red Sox και των Pittsburgh Penguins στο Twitter:

Έντονες φωνές αποδοκιμασίας παντού για τον John Henry
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com