Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γράμμα οπαδού της PSV σε αυτούς της Liverpool για τον Cody Gakpo!

Γράμμα οπαδού της PSV σε αυτούς της Liverpool για τον Cody Gakpo!

Σε αποστολή γράμματος μέσω της πλατφόρμας του Reddit προχώρησε ένας οπαδός της PSV για τον Cody Gakpo.

O χρήστης StanSc απευθύνθηκε με αυτό το τρόπο στους οπαδούς της Liverpool, ζητώντας από αυτούς να προσέξουν τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, στο γράμμα λέει:

«Παρακαλώ φροντίστε καλά το αγόρι μας τον Cody».

«Ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο λυπημένος που είδα έναν από τους παίκτες μας να φεύγει. Ο Cody ήταν στην PSV από όταν ήταν έξι ετών και είχε πάντα εξαιρετική νοοτροπία και δούλευε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει για εσάς αντί για την τοξικότητα που είναι η Man United».

«Πιστεύω ότι ο Klopp μπορεί να κάνει θαύματα μαζί του καθώς είναι ένας καθαρός inside forward. Του αρέσει να έρχεται από τα αριστερά για να κάνει τέλεια σέντρα, αλλά επίσης το σουτ του είναι οβίδα κανονιού. Ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες που έχω δει ποτέ όταν σουτάρει από το όριο της περιοχής. Μόλις έχει λίγο χώρο στα δεξιά του, είναι συχνά εγγυημένο ότι θα μπει μέσα. Έχει επίσης υπέροχο αριστερό πόδι, αν και του αρέσει να έχει έναν ενεργό wingback για το overlap (στο οποίο ο Robertson είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο)».

«Είναι βαθιά θρησκευόμενος και προσγειωμένος, κάτι που νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στην ομάδα σας αυτή τη στιγμή. Θα μου λείψει πολύ, αλλά όλοι ελπίζουμε ότι θα λάμψει στη Premier League για τα επόμενα χρόνια».

Ο Gakpo έφτασε χθες το βράδυ στην Αγγλία και θα περάσει σήμερα τα ιατρικά, υπογράφοντας συμβόλαιο έξι ετών, με το ντεμπούτο του να αναμένεται τη Δευτέρα στο Λονδίνο κόντρα στη Brentfrod.

Ο Cody Gakpo γίνεται παίκτης της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com