Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια Addison o Jay Spearing

Διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια Addison o Jay Spearing

Στα άσχημα νέα της χθεσινής ημέρας, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής των ακαδημιών της Liverpool Jay Spearing διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια.

Ο Spearing, Scouser και οπαδός των Reds από παιδί, αγωνίστηκε για λογαριασμό της ομάδας μας από το 2008 ως το 2013, για να επιστρέψει στο Anfield τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και χρίστηκε προπονητής της U-18.

Αυτή τη στιγμή όμως το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο πρόβλημα του Jay, καθώς σύμφωνα με τα νέα πού ο ίδιος μοιράστηκε στο Instagram, οι εξετάσεις αίματος τις οποίες έκανε την παραμονή των Χριστουγέννων αποκάλυψαν ότι πάσχει από την ασυνήθη νόσο Addison.

Στο post του αναφέρει τα εξής:

«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα χωρίς υποχρεώσεις μετά από 17 χρόνια ήταν διαφορετικά απ’ ότι περίμενα.»

«Μετά από εξετάσεις αίματος πού έκανα με την ομάδα την παραμονή των Χριστουγέννων, μού είπαν ότι χρειάζεται να πάω στο νοσοκομείο επειγόντως πριν το σώμα μου αρχίσει να ‘σβήνει’. Δυνητικά, ήμουν ώρες ή μέρες πριν πάθω κάτι πού ονομάζεται επινεφριδιακή κρίση.»

«Μετά από περαιτέρω παρακολουθήσεις και εξετάσεις, με διέγνωσαν με την ασθένεια του Addison.»

«Μου χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να συνειδητοποιήσω (αυτό πού μού συνέβη), είμαι όμως ευγνώμων πού, τώρα πού έχει διαγνωστεί, είναι διαχειρίσιμο και μπορεί να ελεγχθεί μέσω θεραπείας αντικατάστασης ορμονών και δεν είναι κάτι πού θα επιτρέψω να επηρεάσει ή να ορίσει τη ζωή μου.»

«Κοιτάζοντας πίσω, αγνοούσα τα συμπτώματα και τις αλλαγές στο σώμα μου για πάνω από ένα χρόνο χωρίς να κάνω εξετάσεις. Αν δεν το έλεγχα όταν το έλεγξα (σ.σ. εννοεί ‘αν δεν είχε αργήσει τόσο να κάνει εξετάσεις’), τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά.»

«Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: Μην αγνοείτε τις αλλαγές στο σώμα σας, ασχέτως του πόσο μικρές είναι. Ελέγξτε τες!»

O Jay Spearing με τον Steven Gerrard.
O Jay Spearing με τον Steven Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com