Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: «Ακατέργαστο διαμάντι ο Darwin Nunez»

Jamie Carragher: «Ακατέργαστο διαμάντι ο Darwin Nunez»

Ο Jamie Carragher χαρακτήρισε τον Darwin Nunez ως «ακατέργαστο διαμάντι», προσθέτοντας ότι «δεν θα ήθελε να παίξει εναντίον» του επιθετικού της Liverpool λόγω της ταχύτητάς του.

Ο Nunez έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες καθώς οι Κόκκινοι αποκλείστηκαν από το Carabao Cup από την Manchester City. Ωστόσο, ο 23χρονος επιθετικός έδειξε τι μπορούσε να κάνει με το εκρηκτικό σπριντ του, το οποίο τον έφερε σε θέση να δώσει την ασίστ για το γκολ του Mo Salah, που έκανε το 2-2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Αν και οι Reds αποκλείστηκαν από το τουρνουά που κέρδισαν την περασμένη σεζόν, με τις χαμένες ευκαιρίες του Nunez να παίζουν σημαντικό ρόλο, ο Carragher επαίνεσε τον Ουρουγουανό διεθνή.

«Δεν είναι ο πιο τεχνικός όσον αφορά το τελείωμα. Προσπαθεί να σκίσει τα δίχτυα, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι για να δουλέψεις μαζί του. Αλλά σίγουρα δεν θα ήθελες να παίξεις εναντίον του με αυτόν τον ρυθμό που έχει.»

Αν και ο Nunez αποκτήθηκε ως ο βασικός σέντερ φορ για τη Liverpool, ο θρύλος των Reds Carragher πιστεύει ότι θα μπορούσε να παίξει ως εξτρέμ τους επόμενους μήνες. Ένα κενό έχει ανοίξει στην αριστερή πλευρά της επιθετικής τριάδας με τον Luis Diaz να αποκλείεται για αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού.

Ο Carragher είπε: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή λόγω τραυματισμού του Diaz, ο Nunez έπαιξε στο κέντρο της επίθεσης. Πιστεύω ότι όταν η Liverpool έχει πάλι διαθέσιμο τον Bobby Firmino, θα πάει στο άκρο της επίθεσης, αλλά στο μέλλον θα γίνει αυτός ο σέντερ φορ.»

Ο Nunez εντάχθηκε στη Liverpool το καλοκαίρι για 64 εκατομμύρια λίρες, τα οποία θα μπορούσαν να αυξηθούν έως και £ 85 εκατομμύρια με τους ειδικούς όρους. Αν και υπήρξαν φορές που το τελείωμα του αμφισβητήθηκε, ο νεαρός επιθετικός έχει σκοράρει εννέα γκολ σε 19 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει κάνει επίσης τρεις ασίστ, με τη Mary Earps, παίκτρια της γυναικείας ομάδας της Manchester Utd να σχολιάζει στο τηλεοπτικό πάνελ του Sky Sports μετά την ασίστ του Nunez στον Salah: «Η Liverpool έπρεπε να κάνει κάτι για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο ρυθμός από τον Nunez, ω θεέ μου! Είναι υπέροχη μπάλα, αλλά για να προσπεράσεις τον Laporte και να την τραβήξεις πίσω (για τον Salah).»

Jamie Carragher: «Ακατέργαστο διαμάντι ο Darwin Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com