Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ben Dinnery: «Αρχές ή στα μέσα Φεβρουαρίου η επιστροφή του Jota»

Ben Dinnery: «Αρχές ή στα μέσα Φεβρουαρίου η επιστροφή του Jota»

Ο ειδικός επί των τραυματισμών Ben Dinnery είπε ότι ο Diogo Jota της Liverpool δεν είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την επιστροφή από τραυματισμό.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo ανέφερε σε άρθρο της ότι, οι γιατροί των Reds ήταν «αισιόδοξοι» και ότι θα επιστρέψει πριν την αναμενόμενη ημερομηνία επιστροφής του.

Ο Jota υπέστη τραυματισμό στη γάμπα εναντίον της Manchester City σε μια σύγκρουση με αντίπαλο σε παιχνίδι πρωταθλήματος νωρίτερα τη σεζόν και δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα από τότε.

Μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, ο Dinnery δεν πιστεύει ότι ο επιθετικός θα επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο και ισχυρίζεται ότι ο Jota είναι «σχεδόν εκεί που περίμενε να είναι».

Στην εκπομπή του δήλωσε σχετικά με τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό των Reds(1:40): «Υπήρχαν αναφορές από την Πορτογαλία ότι ο Diogo Jota είναι λίγο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του στην ενεργό δράση. Από όσο γνωρίζουμε είναι λίγο πολύ εκεί που αναμένεται να είναι. Πήγε στο Dubai για να πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας σε ζεστό καιρό. Ωστόσο, δούλευε σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ή απλώς τον κρατούσαν σε επαφή με τις δραστηριότητες της υπόλοιπης ομάδας. Πιθανότατα, υπολογίζουμε στις αρχές ή στα μέσα Φεβρουαρίου όσον αφορά τον Πορτογάλο διεθνή να επιστρέψει στη δράση».

Ben Dinnery: «Αρχές ή στα μέσα Φεβρουαρίου η επιστροφή του Jota»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com