Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρόταση ανανέωσης στον Firmino και η στάση του παίκτη

Η πρόταση ανανέωσης στον Firmino και η στάση του παίκτη

Ο Roberto Firmino αναμένεται να δεχτεί πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με τη Liverpool για ένα ή δύο χρόνια, με τον ίδιο να φαίνεται ότι προτιμά τη παραμονή του στο Anfield.

Ο Firmino είναι ένας εκ των έξι ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τη 1η Ιουλίου 2023 μαζί με τους Milner, Alex-Oxlade Chamberlain, Naby Keita, Adrian και τον δανεικό Arthur Melo. Οι συζητήσεις για την ανανέωση του Βραζιλιάνου άσου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δεσμεύσει το μέλλον του με τη φανέλα της Liverpool.

Το αρχικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για πρόταση ανανέωσης δύο ετών με δικαίωμα της Liverpool για ακόμη ένα χρόνο επέκταση. Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, η Liverpool είναι διατεθειμένη να προτείνει ένα μικρότερης διάρκειας συμβόλαιο στο νούμερο 9 της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή μια μακροπρόθεσμη επέκταση δεν είναι στα πλάνα της ομάδας.»

O Firmino με τα τωρινά δεδομένα, θα είναι ελεύθερος από τη 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί και να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα εκτός Αγγλίας θέλει, ενώ υπάρχουν φήμες για έντονο ενδιαφέρον από την Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία. Παρ’ όλα αυτά η πρόθεση του παίκτη είναι να παραμείνει στο Anfield.

Από το 2015 που υπέγραψε στην ομάδα έχει εξελιχθεί σε παίχτη-σύμβολο και ίσως το πιο σημαντικό επί εποχής Jurgen Klopp. Βέβαια θα γίνει 32 την επόμενη χρονιά και τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάζει γίνονται ολοένα και πιο συχνά. Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα σκέφτεται να προτείνει μικρότερη χρονική διάρκεια στο νέο συμβόλαιο.

Λόγω των συχνών τραυματισμών του τα τελευταία δύο χρόνια, έχει χάσει σταδιακά τη θέση του στη βασική εντεκάδα, πότε από τον Diogo Jota και πότε από τον Darwin Nunez. Βέβαια έχει κάνει εντυπωσιακό πρώτο μισό της σεζόν, ξεκινώντας σε 16 από τα 21 συνολικά παιχνίδια που αγωνίστηκε και έχοντας σκοράρει 9 γκολ. Έχει επίσης και 4 ασσίστ. Παρά τον ανταγωνισμό, παραμένει ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα.

Η πρόταση ανανέωσης στον Firmino και η στάση του παίκτη
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com