Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μιλάει με τους εκπροσώπους του Amrabat η Liverpool»

«Μιλάει με τους εκπροσώπους του Amrabat η Liverpool»

Για έντονο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Μαροκινό αμυντικό χαφ, Sofyan Amrabat, μιλάει ο Santi Aouna του FootMercato.

Είναι γνωστό πως οι Reds θέλουν να ενισχύσουν τα χαφ τους, αφού τα συμβόλαια τριών ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ενώ δύο από αυτούς, οι Naby Keita και Oxlade-Chamberlain, είναι πανταχού… απόντες.

Μαζί με τους επιρρεπείς στους τραυματισμούς Jones, Thiago και Arthur, τον γερασμένο Milner και τους εκτός φόρμας Fabinho – Henderson, δημιουργείται μια άσχημη κατάσταση στα χαφ της ομάδας, με το βάρος να πέφτει πολύ στα πόδια του Harvey Elliott, ο οποίος ακόμη μαθαίνει τη θέση.

Δεδομένα, η Liverpool είναι στην αγορά για μεταγραφή στα χαφ, και για τον χειμώνα, αλλά και για το καλοκαίρι.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο liverpool.gr, η ατμόσφαιρα γύρω από την υπόθεση Bellingham είναι άκρως θετική, ενώ κατά καιρούς εμφανίζονται και νέα ονόματα, με του Caicedo να φαίνεται να είναι αυτή που κάνει περισσότερο… γκελ στους ιθύνοντες του κλαμπ, και τον Kudus να βάζει το όνομά του στη λίστα, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αυτή την αρκετά μακρά για τα δεδομένα της Liverpool λίστα, μπήκε και ο Sofyan Amrabat.

Ο νεότερος αδερφός του πρώην εξτρέμ της Watford και νυν της ΑΕΚ, Nordin Amrabat, αγωνίζεται με επιτυχία στο Ιταλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατο σταθμό τη Fiorentina.

Ανά καιρούς έχουν γραφτεί άρθρα για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον παίκτη, με την Tottenham να φέρεται να είναι αυτή που είχε προχωρήσει περισσότερο τις επαφές το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Amrabat έχει ομολογουμένως ξεχωρίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά σύμφωνα με τον Santi Aouna, η Liverpool τον είχε και πιο πριν στα ραντάρ της.

Τόσο που εκπρόσωποι του – γεννημένου στην Ολλανδία – ποδοσφαιριστή συναντήθηκαν με τον Jurgen Klopp, όπως πάντα ισχυρίζεται ο ρεπόρτερ, με το μίτινγκ να ολοκληρώνεται σε καλό κλίμα και με υπόσχεση επαναπροσέγγισης μετά το πέρας των υποχρεώσεων του Amrabat στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Μαροκινός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και παρότι δεν φαντάζει μια πολύ ακριβή περίπτωση, σίγουρα ο ρόλος του στη πρόκριση του Μαρόκου στους προημιτελικούς του Μουντιάλ θα ανεβάσει τις απαιτήσεις των «Βίολα».

Ο Amrabat είναι ακόμα στο Κατάρ και θα παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του κόντρα στη Πορτογαλία το Σάββατο για να γίνουν τα Λιοντάρια του Άτλαντα η πρώτη αφρικανική χώρα στην ιστορία με συμμετοχή στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Συνδέουν τον Amrabat με την Liverpool στη Γαλλία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com