Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιος στην μεταγραφική λίστα της Liverpool ο Ivan Fresneda?

Υποψήφιος στην μεταγραφική λίστα της Liverpool ο Ivan Fresneda?

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Liverpool «ενδιαφέρεται» για την απόκτηση του Ισπανού δεξιού αμυντικό της Real Valladolid, Ivan Fresneda.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και η Liverpool πρέπει να μπει στον χώρο να ενισχυθεί στη μεταγραφική αγορά. Η Liverpool αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να δώσει μάχη με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους για την υπογραφή του Ισπανού αμυντικού Ivan Fresneda.
Έχει υποστηριχθεί ότι η Arsenal, Brentford, Everton, Fulham, Leeds, Newcastle, Southampton και Wolves είναι σύλλογοι που έχουν ήδη «κινηθεί» για τον έφηβο, ο οποίος θεωρείται ότι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 26 εκατομμυρίων λιρών.

Η ισπανική AS περιγράφει την κατάσταση ως «ξέφρενη κούρσα» για την υπογραφή του νεαρού, με τις ιταλικές ομάδες AC Milan, Inter Milan, Juventus και Roma να φέρονται επίσης να ενδιαφέρονται, εκτός από την Barcelona και τη Real Madrid στην Ισπανία και τη Rennes στη Ligue 1.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη θα ανέλθει στα 45 εκατομμύρια ευρώ (39 εκατομμύρια λίρες) αφού συμπληρώσει 22 συμμετοχές για τον σύλλογο, γεγονός που θα μπορούσε να ωθήσει αρκετές ομάδες να κινηθούν για την απόκτηση του Fresneda τον Ιανουάριο.

Η Liverpool απέκτησε κάλυψη στο δεξί άκρο της άμυνας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με τη μορφή του Calvin Ramsay, δημιουργώντας αμφιβολίες σχετικά με αυτή τη φημολογούμενη κίνηση.

Υποψήφιος στην μεταγραφική λίστα της Liverpool ο Ivan Fresneda?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com