Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όταν η Liverpool έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Theo Hernandez

Όταν η Liverpool έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Theo Hernandez

Ο πρώην σκάουτερ της Liverpool, Jonathan Woodgate είχε προτείνει στη Liverpool έναν από τους πρωταγωνιστές του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Γαλλία, τον Theo Hernandez.

Οι εμφανίσεις του άσου της AC Milan στο Qatar είναι εντυπωσιακές στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Didier Deschamps να διατηρήσει τα σκήπτρα της κορυφαίας ομάδας του κόσμου. Δεδομένου βέβαια το πόσο δυνατός και επιδραστικός είναι για το παιχνίδι της Liverpool ο Andy Robertson, δε ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσε να βρει σταθερή θέση στην εντεκάδα αν εν τέλει η ομάδα είχε κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Woodgate πραγματοποίησε τις έρευνες του στην Ισπανία και τη Πορτογαλία από το 2016 που ανέλαβε πόστο στη Liverpool. Είχε κάνει σκάουτινγκ στον Ruben Dias προτού εκείνος καταλήξει στη Manchester City αλλά και στον Marcos Llorente, τα γκολ του οποίου με τη φανέλα της Atletico Madrid έμελλε να αποκλείσουν τη Liverpool από τη συνέχεια του Champions League το 2020. Ένας από τους παίχτες που είχε τσεκάρει και προτείνει ο Woodgate ήταν ο Theo Hernandez, ο οποίος τότε βρισκόταν στη Real Madrid.

«Είχα προτείνει έναν παίχτη που είχε υπογράψει η Real Madrid. Μου άρεσε πραγματικά πολύ αλλά η Liverpool προτίμησε να μη προχωρήσει τη περίπτωση του» ανέφερε ο Woodgate σε συνέντευξη του στον Carragher πίσω στο 2020.
«Τα έχει πάει καλά, βρίσκεται στην AC Milan σήμερα, είναι πολύ εκρηκτικός και είναι μια πραγματική μηχανή.»

Ο Hernandez είναι 25 ετών, σκόραρε 5 τέρματα και έδωσε 10 ασσίστ στη περσινή ξέφρενη πορεία της AC Milan ως τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της SERIE A. Βρίσκεται μόλις ένα παιχνίδι μακριά από το πολυτιμότερο τρόπαιο του ποδοσφαίρου, εκείνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς τη Κυριακή θα αντιμετωπίσει με την Εθνική Γαλλίας την αντίστοιχη της Αργεντινής. Να αναφέρουμε ότι συμπαίκτης του στην Εθνική είναι ο ποδοσφαιριστής της Liverpool, Ibrahima Konate.

Όταν η Liverpool έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Theo Hernandez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com