Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Matheus Cunha της Atletico Madrid?

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Matheus Cunha της Atletico Madrid?

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Liverpool έχει προσεγγίσει τον Matheus Cunha της Atletico Madrid, με την Ισπανική ομάδα να βάζει στο τραπέζι μια ενδιαφέρουσα συμφωνία.

Διεθνή ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι η Atletico Madrid, προσπαθεί να βρει νέα στέγη για τον Matheus Cunha με την Liverpool να φαίνεται να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους. Η Atletico είναι διατεθειμένη να τον στείλει κάπου ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Με άλλα λόγια, ένας σύλλογος μπορεί να δει τον Cunha πριν πάρει μόνιμη απόφαση.

Ο Cunha ο οποίος είχε εντυπωσιάσει κατά το παρελθόν τους Red fans, ελπίζουν ότι η Liverpool θα μπορούσε να κάνει την κίνηση που δεν έκανε για την απόκτησή του το 2021. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός «έλαμψε» αγωνιστικά με τα χρώματα της Hertha BSC, παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή ο γερμανικός σύλλογος έδινε μάχη με τον υποβιβασμό. Ο Cunha πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ικανότητα του στο να δημιουργεί και να σκοράρει. Άλλωστε αυτός είναι και ένας λόγος που έχει ήδη 8 εμφανίσεις με την εθνική Βραζιλίας, μέχρι τα 22 του χρόνια.

Ο Matheus Cunha είναι πλέον 23 ετών και δεν του έχουν πάει καλά τα πράγματα στην Atletico. Όχι ότι είναι ο μόνος στον οποίο συμβαίνει αυτό – ο Zoao Felix φέρεται επίσης να αποχωρεί από τον σύλλογο το 2023.

Με άλλα λόγια, ο Cunha φαίνεται απλά να μην βρίσκεται στο σωστό σύλλογο. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον «σωστό» σύλλογο, να κάνει μια κίνηση και αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Liverpool . Έχει χάσει τον Luis Diaz για τους επόμενους μήνες, ενώ εκτός είναι και ο Diogo Jota μέχρι το τέλος του Γενάρη 2023. Ο Cunha θα μπορούσε να τους καλύψει σε όλες τις θέσεις των επιθετικών.

Και ίσως να είναι μια μακροπρόθεσμη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Roberto Firmino. Το συμβόλαιό του Bobby λήγει το καλοκαίρι, με φήμες να αναφέρουν ότι του έχει προσφερθεί νέο συμβόλαιο. Αλλά οι Reds θα θέλουν κάποιον νέο για το μέλλον. Η δημιουργικότητα του Cunha θα μπορούσε να καλύψει το κενό του – ή τουλάχιστον να δείξει στη Liverpool μια εναλλακτική λύση. Θα ήταν ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τη Liverpool να δοκιμάζει τον Cunha για έξι μήνες. Δεν φαίνεται να έχει πολλά να χάσει.

Ενδιαφέρον της Liverpool για τον Matheus Cunha της Atletico Madrid?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com