Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joel Matip: «Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε…»

Joel Matip: «Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε…»

Ο Joel Matip πιστεύει ότι η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ομάδα καθώς έδωσε την ευκαιρία στους παίχτες να επανέλθουν από τους τραυματισμούς τους και να δουλέψουν σκληρά.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της Liverpool ήταν η νίκη με 3-1 επί της Southampton για τη Premier League στις 12 Νοεμβρίου και το επόμενο αναμένεται στις 22 Δεκεμβρίου με τη Manchester City στο Etihad για το League Cup.

«Είναι κάτι ξεχωριστό αυτή η μεγάλη διακοπή στα μέσα της σεζόν, αλλά για εμάς ίσως και να μην ήταν τόσο αρνητική αυτή η εξέλιξη για να επανέλθουν κάποιοι παίχτες στην ομάδα, να οργανωθούμε ξανά και να επιστρέψουμε δυνατοί.» ανέφερε στα αγγλικά ΜΜΕ ο αμυντικός της ομάδας.

«Για μένα προσωπικά, μιας και ήμουν τραυματίας, μου δίνει επιπλέον χρόνο για την αποθεραπεία πράγμα που σημαίνει ότι θα προλάβω να αγωνιστώ σε περισσότερα παιχνίδια. Θα είναι σίγουρα δύσκολο για όλες τις ομάδες και θα δούμε ποιοι θα καταφέρουν να επανέλθουν δυναμικά αλλά ανυπομονώ για την επιστροφή στη δράση και η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση.»

Η Liverpool αυτή τη στιγμή βρίσκεται 6η στο βαθμολογικό πίνακα 15 βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο Arsenal. Παρά το ασυνεπές ξεκίνημα στη σεζόν, ο Καμερουνέζος άσος δεν αμφιβάλλει καθόλου για τη ποιότητα των συμπαικτών του.

«Όταν τα πράγματα δε πάνε και τόσο καλά, οι φωνές απ’ έξω πάντα είναι πιο δυνατές αλλά έχω την αισιοδοξία ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Δεν αμφιβάλλω για τη ποιότητα της ομάδας μας. Οι άνθρωποι απ’ έξω μπορεί να λένε διάφορα αρνητικά αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τους δίνω καμία σημασία. Εμπιστεύομαι και πιστεύω πολύ τους συμπαίκτες μου, συνεπώς θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε ακριβώς εκεί που ανήκουμε.»

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για τον τίτλο της Premier League, οφείλουμε απλώς να βελτιωνόμαστε και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Όταν αγωνίζεσαι για τη Liverpool θέλεις συνεχώς να κατακτάς όλους τους τίτλους. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας αν και η Premier League είναι αρκετά μακρινό σενάριο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται.»

Με τον Ibou Konate να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Jurgen Klopp ίσως του δώσει φανέλα βασικού στο πλάι του Virgil Van Dijk, παρ’ όλα αυτά είναι πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός πώς ο Matip επέστρεψε στη δράση και θα είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί στη δύσκολη συνέχεια της σεζόν.

Joel Matip: «Θα επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε…»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com