Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: «Μεγάλη προοπτική ο Michael Laffey»

Jamie Carragher: «Μεγάλη προοπτική ο Michael Laffey»

Ο θρύλος της Liverpool, Jamie Carragher, συνεχάρη τον μέσο της ακαδημίας των Reds, Michael Laffey, αφού υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο Anfield.

Η Liverpool ανακοίνωσε τα νέα την Πέμπτη, επιβεβαιώνοντας ότι ο 17χρονος θα ξεκινήσει επαγγελματικά την καριέρα του στην ομάδα του Merseyside. Ο Laffey εντάχθηκε στη Liverpool από την Everton ως παίκτης U10 και ανέβηκε στις ακαδημίες του Merseyside. Έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν και συνεχίζει να είναι με την ομάδα του Marc Bridge-Wilkinson.

Αυτή τη σεζόν, ο Laffey – που περιγράφεται ως «πολυ καλός πασαδόρος» – έχει κάνει εννέα εμφανίσεις στην Premier League U18 για τη Liverpool. Ο ιστότοπος της Liverpool λέει ότι ο νεαρός μπορεί να υπερηφανεύεται για τις πολύ καλές πάσες του και την επινοητικότητα του που βοηθά την σύνδεση της ομάδας από την άμυνα στην επίθεση, ψάχνοντας να πάρει την μπάλα και να επιβάλει τον ρυθμό στο παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία κόρνερ και φάουλ.

Ο Carragher, ως απάντηση στην ανακοίνωση της Liverpool στο Twitter για τον Laffey, απάντησε αποκαλώντας τον «Μεγάλη προοπτική». Είναι πάντα υπέροχο να ακούς για νεαρά ταλέντα που γράφουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια σε έναν σύλλογο. Είναι ένα τεράστιο ορόσημο για έναν παίκτη και δείχνει ότι ο σύλλογος βλέπει πολλές δυνατότητες σε αυτόν.

Ο Laffey τα πάει καλά στις εμφανίσεις με την U18, οπότε του αξίζει πολύ. Επίσης, το να έχουν τον Jurgen Klopp ως προπονητή της πρώτης ομάδας είναι υπέροχο για τους νέους. Ποτέ δεν φοβήθηκε να βάλει παιδιά της ακαδημίας σε αγώνες κυπέλλου. Υπάρχει ένα υπέροχο μονοπάτι προς την πρώτη ομάδα στη Λίβερπουλ, κάτι που είναι σπουδαία νέα για τον Laffey και τους συνομηλίκους του.

Jamie Carragher: «Μεγάλη προοπτική ο Michael Laffey»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com