Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη νίκη επί της Milan και τις ευκαιρίες στους νέους

Ο Klopp για τη νίκη επί της Milan και τις ευκαιρίες στους νέους

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τη φιλική επικράτηση με 4-1 επί της Milan στο Dubai, καθώς και για τις ευκαιρίες που δίνει στα νεαρά παιδιά, βοηθώντας τα να ξεχωρίσουν.

Αρχικά για το φιλικό και τη νίκη είπε:

“ Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Υπήρχε μια κατάσταση που δεν μου άρεσε – αυτή ήταν όταν δεχθήκαμε το γκολ επειδή ήταν αμέσως μετά από ένα διάλειμμα για νερό. ”

“ Με το σύστημα που έπαιξαν, αποφύγαμε λίγο πολύ τις ευκαιρίες. Εκείνη τη στιγμή δεν το κάναμε και μετά ήταν δύσκολο και μπορούσαν να σκοράρουν. ”

“ Στη συνέχεια, η παράταση στο πρώτο ημίχρονο – τρία, τέσσερα λεπτά – ήταν σαν να περιμέναμε το σφύριγμα, αλλά ήταν πέντε λεπτά και είχαν πάρα πολλή κατοχή. ”

“ Εκτός από αυτό, ήμασταν σούπερ κυρίαρχοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που ήταν συνδεδεμένη η μεσαία γραμμή μας, μου άρεσε το χτίσιμο μας γιατί μας εξέπληξαν λίγο με το σύστημα. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι έπαιζαν πολύ συχνά, αλλά λόγω των προβλημάτων τους άλλαξαν με τους τραυματισμούς. Έτσι, έπρεπε να προσαρμοστούμε λίγο. Όταν το κάναμε αυτό, το pressing ήταν πολύ καλό. ”

Για τα νεαρά παιδιά:

“ Όταν φέρνεις τα παιδιά [στο] δεύτερο ημίχρονο και βλέπεις την πάσα από τον Bobby Clark και όλη την απόδοση από τον Stefan, την απόδοση του Mel ως δεξιού μπακ και μετά έρχεται ο Ben Doak. ”

“ Είναι 16 χρονών και είναι αυτό το είδος φυσικής δύναμης, είναι πραγματικά υπέροχο να το βλέπεις. Σε αυτές τις 10, 11 ημέρες, ειδικά τα παιδιά, έκαναν ένα πραγματικό βήμα μπροστά. Γι’ αυτό αυτά τα πράγματα είναι τόσο σημαντικά, που μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Και γενικά, απόψε ήταν το αποτέλεσμα των τελευταίων 10 ημερών αυτό που είδαμε στην προπόνηση και απόψε μπορούσαμε να το φέρουμε στον αγωνιστικό χώρο, που είναι προφανώς ωραίο. ”

“ Είναι πολύ ωραίο. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Ακαδημία θα μπορούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα απόψε, αλλά όταν βλέπεις αυτά τα αγόρια να παίζουν σε ένα παιχνίδι σαν αυτό, είναι ωραίο. ”

“ Το ποδόσφαιρο ενηλίκων είναι ένα σωματικό παιχνίδι και τα αγόρια πρέπει να κάνουν αυτά τα βήματα [ώστε] να προετοιμαστούν για αυτό βήμα προς βήμα. Όπως είπα, το φυσικό μέρος θα έρθει, αλλά μέχρι να μην είσαι τόσο δυνατός, μπορείς να δημιουργήσεις πολλές ιδέες, μπορείς να κάνεις τα πράγματα λίγο πιο έξυπνα. ”

“ Θέλουμε να δούμε καλά παιχνίδια ποδοσφαίρου. Και στο πρώτο παιχνίδι προφανώς το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν απολύτως εντάξει, και αυτό είναι που δεν πρέπει να ξεχνάτε και γι’ αυτό μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Έτσι για απόψε, όλα καλά. ”

Με νίκη αποχαιρετά το Dubai η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com