Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι σκέψεις του Robertson για την FSG & την πιθανή πώληση τής Liverpool

Οι σκέψεις του Robertson για την FSG & την πιθανή πώληση τής Liverpool

Τον περασμένο μήνα η FSG ανακοίνωσε ότι θέλει να πουλήσει την Liverpool Football Club (ή ότι είναι πρόθυμοι να βρουν περισσότερες επενδύσεις και από αλλού) και ο Andy Robertson μοιράστηκε τι σκέφτεται ο ίδιος και η υπόλοιπη αρμάδα του Jurgen Klopp για την οποιαδήποτε πιθανή πώληση.

Οι Αμερικανοί είναι επικεφαλής στο Anfield από το 2011 και παρόλο που έχουν κάνει αρκετές αμφισβητούμενες κινήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Merseyside, έχουν κάνει πολύ καλό στον σύλλογο και έχουν φέρει σταθερότητα.

Ο Σκωτσέζος, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Dubai με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που προετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της σεζόν, πιστεύει ότι τα διοικητικά θέματα πρέπει να ελέγχονται από άλλους που είναι «πολύ πιο έξυπνοι» από αυτόν.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα [για την ιδιοκτησία]», είπε ο Robertson στο Liverpool Echo (μέσω της Express ). «Αυτός είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε ως ομάδα, αυτή είναι η άποψή μας για αυτό και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα.»

«Νομίζω ότι οι ιδιοκτήτες που έχουμε είναι πολύ επιτυχημένοι με τον σύλλογο και αν θέλουν να προχωρήσουν ή οτιδήποτε άλλο, τότε μπορούν να το κάνουν. Είναι παρά καλοί για μένα και τίποτα άλλο από καλό έχουν κάνει για τον σύλλογο κατά τη γνώμη μου, ότι είναι να συμβεί θα συμβεί, εμάς δουλειά μας είναι να ελέγξουμε τι συμβαίνει στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.»

«Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα αφήσουμε τους ανθρώπους που είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς και πιο υψηλόβαθμοι διοικητικά να τα τακτοποιήσουν, αυτό είναι σίγουρο!»

Παραμένει ασαφές αυτή τη στιγμή εάν η FSG είναι διατεθειμένη να πουλήσει πλήρως τον σύλλογο ή αν απλώς ψάχνει για μερική πώληση. Υπήρξαν πολλά ονόματα που συνδέονται με μια κίνηση για την ομάδα του Anfield, αλλά τίποτα περισσότερο από εικασίες μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η FSG μπορεί να έχει προβληματίσει στο παρελθόν με ορισμένες από τις αποφάσεις της κατά τη διάρκεια της θητείας της – για παράδειγμα όταν τοποθέτησε το προσωπικό του συλλόγου στο κυβερνητικό πρόγραμμα άδειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας καθώς και όταν εξέφρασε την προθυμία της να συμμετάσχει ο σύλλογος στην προτεινόμενη ευρωπαϊκή Super League πριν ανατρέψει και τις δύο αυτές αποφάσεις της.

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, ο John Henry and Co. συνεχίζουν να ανακατασκευάζουν το Anfield, ολοκλήρωσαν τη μετακίνηση της ομάδας στο υπερσύγχρονο AXA Training Center από το Melwood και έχουν καταφέρει την επιστροφή του συλλόγου ανάμεσα στους κορυφαίους του ποδοσφαίρου τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός.

Όποια και αν είναι η γνώμη σας για τους σημερινούς ιδιοκτήτες μας, ο σύλλογος είναι σε καλύτερη θέση από πολλούς από τους αντιπάλους μας εντός και εκτός γηπέδου.

Η ιδέα της προσέλκυσης νέων ιδιοκτητών από τη Μέση Ανατολή με αμφισβητήσιμα ιστορικά ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή ενός επενδυτή που ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος παρά για το όφελος του συλλόγου και των υποστηρικτών είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει την αβεβαιότητα σε πολλούς φιλάθλους.

Οι σκέψεις του Robertson για την FSG & την πιθανή πώληση τής Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com