Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μοντέλο από…τα Lidl ο πρώην άσσος των Reds Djibril Cisse!!!

Μοντέλο από…τα Lidl ο πρώην άσσος των Reds Djibril Cisse!!!

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool και της Εθνικής Γαλλίας Djibril Cisse, έγινε μοντέλο για φλις, καπέλα, κάλτσες, τσάντες και μπόξερ της εταιρείας Lidl!

Ο Djibril Cisse που είναι γνωστός για το πέρασμά του στη Liverpool (και όχι μόνο), έχει αναλάβει μια μάλλον απροσδόκητη καριέρα. Ο πρώην επιθετικός κέρδισε το Champions League και το F.A. Cup με τους Reds και τώρα πλέον ασχολείται με το μόντελινγκ για την εταιρεία λιανικής γενικής πώλησης Lidl.

Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή μόδας, που έχει εύρος προϊόντων από μποξεράκι μέχρι παπούτσια. Και ο Cisse βοηθά στην προώθηση της τελευταίας σειράς τους, επιδεικνύοντας ότι προσφέρεται, σε ένα βίντεο στο Instagram.

Φλις, κάλτσες, ακόμη και τσάντες μπορεί να δει κανείς να φοράει ο πρώην διεθνής της Γαλλίας, με τα σούπερ μάρκετ να μαρκάρουν τα χρώματα του κίτρινου, του κόκκινου και του μπλε καθαρά. Επέδειξε επίσης τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες φορώντας παπούτσια με την επωνυμία της Lidl, αν και προφανώς δεν είναι πλέον στην ακμή του.

Παρ’ όλο που δείχνει παράξενο γεγονός μια τέτοια αλλαγή επαγγέλματος, μια ματιά στην υπόλοιπη σελίδα του στο Instagram θα σας δείξει ότι λατρεύει τη μόδα.
Η Lidl έχει αποκτήσει μια τεράστια «μετεγγραφή» για τη νέα της σειρά, με τον πρώην επαγγελματία να λατρεύει σαφώς αυτό που φοράει.

Μοντέλο από…τα Lidl ο πρώην άσσος των Reds Djibril Cisse!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com