Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαγνώσθηκε με πρόβλημα στην καρδιά ο Lucas Leiva!

Διαγνώσθηκε με πρόβλημα στην καρδιά ο Lucas Leiva!

Ένας ακανόνιστος καρδιακός παλμός ανάγκασε τον πρώην Red Lucas Leiva, που είχε επιστρέψει στην Gremio, να απομακρυνθεί τουλάχιστον προσωρινά από το ποδόσφαιρο.

Μετά από μια επαγγελματική καριέρα που ξεκίνησε στη Gremio πριν μετακομίσει στη Liverpool το 2007 και στη Lazio το 2017, ο Lucas Leiva επέστρεψε στην ομάδα από όπου ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα, το καλοκαίρι του 2022 με τον 35χρονο να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.

Ωστόσο, με τον Lucas και την Gremio να βρίσκονται στη μέση της προετοιμασίας για τη Série A του 2023 της Brasileiro, μια εξέταση αποκάλυψε έναν ακανόνιστο καρδιακό παλμό, που θα αναγκάσει τον Lucas να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον προσωρινά για να υποβληθεί σε θεραπεία για το πρόβλημα.

Θα απαιτηθούν περαιτέρω εξετάσεις, για να αποκαλυφθεί η έκταση του προβλήματος και να καθοριστεί μια πορεία θεραπείας, αλλά ο παίκτης και ο σύλλογος ελπίζουν ότι θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και ότι αυτό το ζήτημα, δεν θα αναγκάσει τον Lucas να αποσυρθεί από το παιχνίδι.

Ο Lucas παραμένει ένας πολύ δημοφιλής πρώην παίκτης της Liverpool, μια cult φιγούρα, που στην αρχή πάλευε να βρει τον ρόλο του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά που επέμενε και για ένα διάστημα ήταν μεταξύ των κορυφαίων μέσων του Συλλόγου, προτού οι τραυματισμοί τον χτυπήσουν.

Σε δέκα σεζόν στους Reds, ο Lucas έκανε 346 εμφανίσεις και πήρε ένα μετάλλιο νικητή για το League Cup του 2012. Με την Gremio κέρδισε τη Serie B το 2005, το Campeonato Gaucho το 2006 και το 2007. Με τη Lazio κατέκτησε το Coppa Italia το 2019.

Διαγνώσθηκε με πρόβλημα στην καρδιά ο Lucas Leiva!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com